Speltips, Cepelova – Arruabarrena 17/7: Vi rekar från WTA Båstad

Simon Pålsson Publicerat: 16 juli 2015

WTA Båstad är igång och Spelbloggare.se levererar givetvis speltips. I matchen mellan Jana Cepelova och Lara Arruabarrena tycker vi oss ha hittat ett fint odds.

Årets damturnering i Båstad är igång och vi har glädjen att följa flera svenskar i turneringar. Därtill är den solklara världsettan Serena Williams i Båstad och spelar en turnering som enligt egen utsago är en av hennes absoluta favoritturneringar, inte minst med tanke på anläggningen och närheten till havet.

Att amerikanskan är enorm favorit att plocka hem hela turneringen är ingen hemlighet, men vi kan anta att vi får njuta av en del trevliga matcher på väg fram till det som förmodas bli en tämligen enkel titel för Serena Williams.

Under fredagsförmiddagen är det dags för mötet mellan slovakiskan Jana Cepelova och spanjorskan Lara Arruabarrena. Det är två spelare som trivs på grus och ofta spelar långa säsonger där. Föga förvånande är det spanjorskan som spelar klart mest på grus och hon har även en bättre svit när det kommer till resultaten med grus som underlag.

Fler likheter mellan spelarna

Utöver att spelarna trivs på grus finns det ytterligare likheter. Båda spelarna är tämligen unga och tillhör den våg av talangfulla damspelare som blev aktuella för ett par år sedan och som nu står i mellanlandet som ska avgöra huruvida de tar det där sista steget och utmanar världseliten på allvar. Spelarna, född 1993 respektive 1992, ligger rankade 91 respektive 80.

Inför matchen måste vi se Lara Arruabarrena som den klara favoriten, inte minst med tanke på att hon som spanjorska är uppväxt på grus och bevisligen trivs väldigt bra där. Vi tror dock att den hårt krigande slovakiskan kan ställa till problem och vi har en känsla av att den här matchen kommer att bli både lång och tuff.

Därför tänker vi spela överspelet till 1,89 hos Unibet. Linan ligger på 20,5 game och vi har en känsla av att den här matchen mycket väl kan gå till tre set. Det kunde varit intressant med överspelet på antal set, men vi garderar oss för risken att en av spelarna vinner två tuffa, långa set.

Har du testat SuperLenny? Är det dags att starta ett nytt bettingkonto, men du vet inte var? Vi kan varmt rekommendera nykomlingen SuperLenny. Klicka här och få en bonus på 500 kr!

Speltips:

Speltips:  Över 20,5 game i matchen
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 10:00, fredag 17/7
TV / Stream:    tvfyrasport logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Jana Cepelova  3,00 comeon logo
0-2  2,10 betway logo
Lara Arruabarrena  1,40 williamhill logo
Över 20,5 game  1,89 unibet logo
Under 20,5 game  1,85 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: