Speltips, Chicago Blackhawks – Anaheim Ducks 27/10: Vi bjuder på två speltips

Simon Pålsson Publicerat: 26 oktober 2015

Chicago Blackhawks tar sig an Anaheim Ducks på hemmaplan. Spelbloggare.se dukar upp två fina speltips inför mötet som spelas natten till tisdag.

Inledningen på den här säsongen har varit allt annat än en succé för Anaheim Ducks. Laget har som bekant tidigare gjort sig kända som ett starkt offensivt lag, men så här inledningsvis på den här säsongen verkar det ryktet vara som bortblåst.

Det är nämligen den bristande offensiven och förmågan att få in pucken som är huvudanledningen till att laget bara vunnit en av åtta matcher så här långt. I inte mindre än hälften av matcherna har Anaheim Ducks helt misslyckats med att göra mål.

I en enda match av har de fått in mer än en puck och det är tydligt att ett så skralt målfacit ofrånkomligen står laget dyrt. Nu tar de sig till Chicago Blackhawks för ett tufft möte med de regerande mästarna. Förmodligen inte den trevligaste av bortamatcher, kan vi bara tänka oss.

Chicago Blackhawks är hemmastarka

Hur ser det ut för Chicago Blackhawks del då? Jo, laget har fem vinster och tre förluster så här långt. Ett facit som får betecknas som godkänt. Till den här matchen kommer de med tre raka vinster, samtliga på hemmaplan. Faktum är att laget vunnit fyra av sina fem hemmamatcher. Det var bara premiären hemma mot New York Rangers som slutade med förlust.

De här båda lagen drabbade för övrigt samman i förra årets NHL-slutspel. Det blev ett möte över sju matcher och som Chicago Blackhawks till slut vann. Det psykologiska övertaget från det kan väga in fortfarande.

Hur som helst är känslan att det här blir en ganska målsnål historia, inte minst då båda lagen har haft en tydlig vana av att spela relativt målfattiga matcher så här långt. Chicago Blackhawks har ännu inte spelat en enda match med mer än fem mål, medan Anaheim Ducks gjort totalt ett mål på sina tre bortamatcher. Därtill har en enda match slutat med mer än fem mål, förlusten borta mot Nashville Predators (5-1).

Därför tänker vi bjuda på två speltips från den här matchen. Dels tror vi att Chicago Blackhawks går segrande ur striden. Det spelas till 2,15 gånger pengarna hos Bwin. Därtill tror vi på en målsnål historia och spelar därför under 5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,95 gånger pengarna hos Unibet. Det är två speltips vi har en fin känsla inför och som vi inte tvekar en sekund att spela.

Speltips:

Speltips:  Speltips 1: Chicago Blackhawks vinner (ordinarie tid)
Speltips 2: Under 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  2,15 / 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, tisdag 27/10
TV:   viasathockey logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Chicago Blackhawks  2,15 bwin logo
Oavgjort  4,00 ladbrokes logo
Anaheim Ducks  3,15 unibet logo
Över 5,5 mål  2,35 bwin logo
Under 5,5 mål  1,63 unibet logo

Oddsens motsvarighet i procent: