Speltips, Chicago Blackhawks – Minnesota Wild 2/12: Äntligen hemma igen!

Simon Pålsson Publicerat: 1 december 2015

Chicago Blackhawks har varit ute på vägarna och vänder nu äntligen hemåt. Nu är frågan om ett formsvagt Minnesota Wild verkligen orkar att stå emot de regerande mästarna?

Gårdagens speltips från NHL satt som en smäck när New York Rangers äntligen vann en match igen. 1,91 gånger pengarna gav det spelet och idag hoppas vi fortsätta på den inslagna vägen, när vi presenterar ett spel från matchen mellan Chicago Blackhawks och Minnesota Wild.

Chicago Blackhawks vänder hem efter att ha varit ute på bortaturné. Hela sex raka bortamatcher, tre segrar och tre förluster, har laget betat av sedan de spelade en hemmamatch sist. Faktum är att det är två veckor sedan de sist spelade på hemmais, då de vann med klara 4-1 mot Calgary Flames.

Laget, som halkat efter lite i tabellentoppen, hoppas nu hitta tillbaka till vinnarspåret på allvar och då finns det få saker som är bättre än att spela på hemmaplan. Trots en del förluster på sistone har laget imponerat offensivt och har ett snitt klart över 3 mål per match från de här sex bortamatcherna. Det är inte fy skam.

Minnesota Wild läcker rejält

Gästerna däremot är inne i en väldigt dåligt trend, med hela sex förluster på de sju senaste matcherna. Trots att laget spelat fyra raka hemmamatcher kommer de till den här matchen med tre raka förluster och i ärlighetens namn spelar de på tok för dåligt defensiv hockey.

I snitt tre insläppta mål per match under de sju senaste matcherna håller helt enkelt inte och då är det inte konstigt att förlusterna radas upp, speciellt med tanke på att det offensiva spelet inte imponerar. Minnesota Wild är vanligtvis ett starkt offensivt lag, som gärna bjuder upp till dans och en öppen matchbild. I skrivande stund verkar den styrkan som bortblåst.

Hemmalaget kommer för övrigt till matchen med fullt tillgänglig matchtrupp, medan gästerna får klara sig utan Zac Dalpe, Marco Scandella och Tyler Graovac. Ryan Carter är osäker till spel.

Vi tror att hemmalaget tar kommandot här och att de gärna visar upp sig för sin hemmapublik, som törstat efter hockey under de sista två veckorna. Därför spelar vi Chicago Blackhawks över 2,5 mål till fina 1,85 gånger pengarna hos TitanBet. Det är ett spel som suttit i fyra av de fem senaste mötena mellan lagen och som bör ha goda möjligheter att se när Minnesota Wild är så pass formsvaga. Passa på!

Speltips:

Speltips:  Chicago Blackhawks över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, onsdag 2/12
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Chicago Blackhawks  2,18 redbet logo
Oavgjort  4,00 [redbetr]
Minnesota Wild  3,15 nordicbet logo
Över 5,5 mål  2,30 betway logo
Under 5,5 mål  1,70 bwin logo

Oddsens motsvarighet i procent: