Speltips, Colorado Avalanche – Minnesota Wild 5/11: Form är en färskvara

Simon Pålsson Publicerat: 3 november 2016

Minnesota Wild har imponerat stort på slutet och får därför gälla som favoriter när de gästar Colorado Avalanche. Det öppnar upp för ett intressant spel inför lördagens trevliga NHL-drabbning.

Det läcker rejält.

Så kan man sammanfatta Colorado Avalanches försvarsspel så här långt. Det finns stora problem att täppa till bakåt, något som har kostat en hel drös med poäng så här i säsongsinledningen av NHL.

Om vi studerar de senaste matcherna ser vi att laget har fyra förluster på sina fem senaste matcher. I de här fyra förlustmatcherna har Colorado Avalanche släppt in totalt 15 mål. Däri ligger såklart en stor del av förklaringen till att poängskörden varit så skral de sista veckorna. I den totala NHL-tabellen hittar vi laget fyra från slutet.

Minnesota Wild är svåra att stå emot

Formen är betydligt bättre för lördagens motståndare Minnesota Wilds del. Det här är ett lag vars defensiv fungerar väldigt mycket bättre, men som också har en produktiv offensiv. Tre segrar på de fyra senaste matcherna säger kanske inte så mycket, men när vi studerar matchbild och resultat säger det desto mer.

4-0, 4-0 och 5-0 är onekligen imponerande resultat. Minnesota Wild har de två senaste säsongerna visat att de har någonting uppfriskande på gång och kanske är det äntligen dags för det att blomma ut till fullo? Klart är i alla fall att de får gälla som klara favoriter när de gästar Colorado Avalanche, inte minst med tanke på den stora skillnaden i form mellan lagen.

Vår känsla är att gästerna kommer att göra avtryck här. Därför spelar vi Minnesota Wild över 2,5 mål (inklusive förlängning) till 1,93 gånger pengarna hos Betway.

Speltips:

Speltips:  Minnesota Wild över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,93 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:30, lördag 5/11
TV:   viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: