Speltips, Columbus Blue Jackets – Boston Bruins 14/10: Tätt i premiären

Simon Pålsson Publicerat: 13 oktober 2016

Att det blir tätt och tufft i premiäromgångar är allmänt känt. Columbus Blue Jackets och Boston Bruins är dessutom två lag som i det här skedet av säsongen känns relativt jämnbra, varpå tesen om en tät match stärks ytterligare.

Premiäromgången av NHL-säsongen rullar vidare med ett gäng heta matcher natten till fredag svensk tid. Vårt fokus den här natten hamnar på matchen mellan Columbus Blue Jackets och Boston Bruins, en match som är lika svårbedömd som alla andra.

I det här skedet av säsongen är det svårt – för att inte säga omöjligt – att veta var vi har lagen. Därför rekommenderar vi redan nu att ni värderar spelen extra noga och möjligen tar det lugnt med insatsen. Å andra sidan finns det också fint skrällvärde så här tidigt i säsongen, även fall spelbolagen generellt sett blivit duktiga på att gardera sig mot det här.

Matchen mellan Columbus Blue Jackets och Boston Bruins är som sagt inget undantag. Känslan här är dessutom att lagen är mycket jämna och att det därför är extra svårt att förutspå matchen. Ett underspel är alltid intressant i en premiäromgång, men den här gången tycker vi att spelbolagen tagit ner oddsen lite väl lågt för att det ska kännas riktigt intressant.

Tät match väntas trots allt

Vad vi känner oss relativt säkra på är att vi står inför en tät historia. Det känns osannolikt att något av lagen vinner den här matchen alldeles för enkelt eller med särskilt stora siffror – snarare tvärtom.

I hemmalaget missar Joonas Karpisalo, Cody Goloubef och David Clarkson matchen. Dillon Heaterington kommer inte hller till spel, medan Zach Werenski kommer att testas på matchdagen. Gästerna får klara sig utan båda sina centers Austin Czarnik och Frank Vatrano. Därutöver är Kevan Miller och Adam McQuaid osäkra till spel.

Det här är avbräck vars inverkan på matchen är svåra att bedöma, men vi håller oss fortsatt till vår tes om att det här blir en tät historia. Därför spelar vi X (oavgjort efter full tid) till 3,85 gånger pengarna hos NordicBet.

Om du spelar mycket på ishockey rekommenderar vi varmt att du registrerar ett konto hos NordicBet. I skrivande stund har vi glädjen att erbjuda en unik bonus på 1 000 kronor plus 400 kronor gratisspel hos just NordicBet. Klicka här för att registrera dig och låsa upp bonusen!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort efter full tid)
Odds:  3,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  01:00, fredag 14/10
TV:   viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: