Speltips, Columbus Blue Jackets – Colorado Avalanche 22/11: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 21 november 2016

Det går inte att blunda för favoritskapet inför NHL-matchen mellan Columbus Blue Jackets och Colorado Avalanche, som spelas natten till tisdag svensk tid.

Columbus Blue Jackets fortsätter med sin fina form. Under söndagskvällen tog laget en avstickare till Washington, där hemmalaget Capitals fick stryk med 3-2 efter att Columbus Blue Jackets lyckades vända ett tidigt underläge.

Det gör att laget nu har fyra raka förluster i NHL, samt att de dessutom inte har förlorat mer än två av de senaste elva matcherna. Det är ett imponerande facit och ett tydligt tecken på att det här lagbygget äntligen börjar falla på plats.

Märk väl att Washington Capitals fått stryk två gånger om av just Columbus Blue Jackets den här säsongen. Därtill slog laget det formstarka topplaget New York Rangers för ett par dagar sedan. Här har det verkligen blivit fart under skridskorna.

Glöm inte hemmaplansfördelen

Efter fyra raka vinster mot tunga lag kommer nu ett något svagare lag på besök, nämligen Colorado Avalanche. Efter 17 spelade matcher har laget samlat in 16 poäng och är med det fast förankrade i bottenskiktet av tabellen. Det ska sägas att Avalanche har ett par matcher till godo och att de därmed kan avancera något i tabellen i framtiden, men det är hur som helst väsentlig skillnad gentemot Columbus Blue Jackets och deras fina säsongsinledning.

Inte nog med att Columbus Blue Jackets är ett formstarkt lag, de har också haft ett minst sagt vägvinnande spel på hemmaplan under säsongen. 30 gjorda mål på de sex senaste hemmamatcherna talar väl sitt tydliga språk? Då har topplag som Montreal Canadiens, New York Rangers och Washington Capitals åkt på däng.

Med det här färskt i minnet tror vi att ett betydligt svagare Colorado Avalanche, som i för sig tog en bortaseger mot Minnesota Wild senast, får det tufft. Väldigt tufft till och med. Hos NordicBet spelas den raka ettan (ordinarie tid) till 2,18 gånger pengarna. Rygga spelet? Registrera dig hos NordicBet här och få en unik bonus på 1 000 kronor plus 400 kronor gratisspel.

Speltips:

Speltips:  Columbus Blue Jackets vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,18 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  01:00, tisdag 22/11
TV:   viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: