Speltips, Columbus Blue Jackets – New York Rangers 5/4: Dags att vässa formen

Simon Pålsson Publicerat: 3 april 2016

New York Rangers hoppas vässa formen inför det stundade slutspelet när man tar sig till Columbus för möte med Blue Jackets. Kan hemmalaget stå emot eller blir det här en väntad bortaseger?

Det har sannerligen inte varit en trevlig säsong för Columbus Blue Jackets. John Tortorella har misslyckats totalt med att få ihop ett slagkraftigt lag och det är inte konstigt att de många gånger fått agera slagpåse under den här säsongen.

Det här blir för övrigt andra raka året och totalt trettonde av de senaste femton säsongerna som laget inte går till slutspelet. Det finns helt enkelt någonting att korrigera i den klubben, det är alldeles uppenbart.

Nu vann Columbus Blue Jackets i för sig sin senaste match, men på det stora hela har formen på sistone varit riktigt risig. Fyra klara förluster på de fem senaste matcherna säger en del. Mönstret med återkommande förluster mot topplagen fortsätter dessutom.

New York Rangers letar efter formen

Med tanke på att slutspelet väntar runt hörnet handlar det nu om två saker för New York Rangers. Dels ska laget befästa sin slutspelsplats, vilket görs via ett par segrar till. Därutöver måste laget hitta formen inför slutspelet.

På sistone har laget förlorat tre raka matcher, varav en i förlängning, och då säger det sig själv att det blir svårt att göra något avtryck i ett slutspel. De sista omgångarna handlar således om att vässa formen. Att göra det mot Columbus Blue Jackets, ett lag som Rangers vunnit sina sex senaste matcher mot, känns som en bra idé.

Hemmalaget kommer till matchen utan Fedor Tyutin och Jack Johnson, samtidigt som David Clarkson. I gästerna ser skade- och avstängningsläget väldigt lovande ut, med bara Dylan McLlrath osäker till spel. I övrigt kan laget mönstra bästa möjliga lag, vilket inte minst känns lovande inför det stundande slutspelet.

Vår känsla är att gästerna är starkare här, både sett till trupp och motivation. Därför spelar vi den raka tvåan till 2,10 gånger pengarna hos Unibet.

Speltips:

Speltips:  New York Rangers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, tisdag 5/4
TV:    viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Columbus Blue Jackets  3,25 betsson logo
Oavgjort  4,00 betsson logo
New York Rangers  2,10 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: