Speltips, Columbus Blue Jackets – Ottawa Senators 15/10: Öppen matchbild väntas

Simon Pålsson Publicerat: 14 oktober 2015

Columbus Blue Jackets letar säsongens första poäng när de får besök av Ottawa Senators, som å sin sida inlett väldigt starkt på bortaplan.

Ottawa Senators ute på bortaresa har varit en lyckad kombination under inledningen av den här NHL-säsongen. Kanadensarna har slagit både Buffalo Sabres och Toronto Maple Leafs på bortaplan innan det nu är dags för Columbus Blue Jackets.

Däremellan åkte laget på en tung hemmaförlust mot ett urstarkt Montreal Canadiens, som redan från start aviserat att de blir att räkna med den här säsongen. Offensivt har det dock sett fint ut för Ottawa Senators och känslan är att den förväntat öppna matchbilden mot Columbus Blue Jackets kan passa laget bra.

Hemmalaget har å sin sida haft det tufft så här långt, delvis beroende på ett tufft dubbelmöte, back to back, med New York Rangers. Tre förluster på lika många matcher har facit blivit och med 13 insläppta mål finns det bevisligen en del att jobba på.

En öppen matchbild väntas

Precis som vanligt när de här lagen drabbar samman tror vi att en matchbild av det mer öppna slaget väntar.  Lagen har till exempel spelat åtta raka inbördes matcher med minst fem gjorda mål och med tanke på att Columbus Blue Jackets inlett säsongen med svängdörrar känns det upplagt för att den statistiken ska leva vidare.

Känslan är också att Ottawa Senators har goda möjligheter att fortsätta på den inslagna vägen med idel bortasegrar. Laget har dessutom fyra raka segrar mot Columbus Blue Jackets och trivs helt enkelt mot lite öppnare lag.

Därför spelar vi Ottawa Senators över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,95 gånger pengarna hos Titan Bet. Det raka spelet på gästerna ger 3,00 gånger pengarna och det finns en viss lockelse i det också, men känslan är att matchbilden likväl kan bli så öppen att Columbus Blue Jackets kniper poäng trots att de släpper in tre mål.

Speltips:

Speltips:  Ottawa Senators över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Titan Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, torsdag 15/10
TV:   viasatsport logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Columbus Blue Jackets  2,25 unibet logo
Oavgjort  3,90 unibet logo
Ottawa Senators  2,95 betsson logo
Över 5,5 mål  2,00 betsson logo
Under 5,5 mål  1,87 ladbrokes logo

Oddsens motsvarighet i procent: