Speltips, Columbus Blue Jackets – San Jose Sharks 22/11: Spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 22 november 2015

Spelbloggare.se dukar upp ett spel på målmarknaden inför mötet mellan Columbus Blue Jackets och San Jose Sharks, som spelas sent på söndagskvällen svensk tid.

Det finns goda förutsättningar att det blir fullt fart när Columbus Blue Jackets tar sig an San Jose Sharks i en av de tidiga matcherna under söndagskvällen. 23:00 svensk tid går det att slå på Viasat Hockey för att njuta av en förväntat målrik historia mellan dessa båda lagen.

Hemmalaget har haft stora problem att få en jämnhet i sina prestationer under den här säsongen, men har å andra sidan fantastiskt höga toppar när de väl träffar rätt. Den offensiva ishockeyn som de kompromisslöst vill spela bidrar ofta till öppna matchbilder, många målchanser och därigenom en hel del mål.

16 gjorda mål på de fyra senaste hemmamatcherna säger allting om hur farliga de är framåt. I snitt fyra mål per hemmamatch är helt enkelt ett väldigt bra facit, som dessutom vittnar om den offensiva styrka som finns i laget.

San Jose Sharks starka nu

Gästerna kommer till matcherna med en fin trend i bagaget. Fyra raka segrar, samtliga på bortaplan, och totalt elva gjorda mål på de här matcherna. Just målskyttet har varit signifikativt för San Jose Sharks hela säsongen. Det går lite i vågor, men laget har i grunden sina styrkor offensivt i banan.

Intressant är att de här båda lagen allt som oftast spelar målrika matcher mot varandra. Sex av de sju senaste mötena har bjudit på minst fem mål.

Till den här matchen har hemmalaget en ganska diger skadelista, med två viktiga försvarare som är osäkra till spel. Fedor Tyutin och Cody Goloubef dras båda med skavanker. Klart är att Brandon Dubinsky, Jared Boll, Alexander Wennberg och David Clarkson alla missar matchen. Hos gästerna är Ben Smith på väg tillbaka, medan Raffi Torres och Logan Couture fortsatt inte kan spela.

Hur som helst är vår känsla att det här har goda möjligheter att bli ännu en i raden av målrika matcher mellan lagen, inte minst då de båda har sina styrkor i offensiven. Därför tycker vi att Unibet är mycket generösa som bjuder 1,86 gånger pengarna på över 5 mål i matchen (ordinarie tid). Det är taget.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  23:00, söndag 22/11
TV:   viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Columbus Blue Jackets  2,70 betrally logo
Oavgjort  3,90 ladbrokes logo
San Jose Sharks  2,65 bwin logo
Över 5,5 mål  2,21 betsson logo
Under 5,5 mål  1,75 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: