Speltips, Crystal Palace – Manchester United 31/10: Två uddlösa lag

Simon Pålsson Publicerat: 31 oktober 2015

Manchester United tar sig till trevliga Selhurst Park för ett tufft möte med Crystal Palace. Känslan är att det här inte blir den mest målrika historian den här säsongen.

Crystal Palace tar sig an Manchester United i en match som på pappret skulle kunna ha goda förutsättningar att bli en trevlig historia. Hemmalaget har de senaste säsongerna gjort sig kända som ett lag som går för fullt, speciellt på hemmaplan inför sin härliga publik.

Den här säsongen har det inte klickat fullt så bra och dessvärre har laget fått gå mållösa av planen i flera matcher, speciellt när motstånd på den högre halvan i tabellen stått på andra sidan.

Nu väntar ett av Crystal Palace största mardrömsmotstånd, nämligen Manchester United. Laget har haft minst sagt svårt mot just Manchester United  och har till exempel fyra raka förluster.

Ett oberäkneligt Manchester United

Men om det är någon gång man ska rubba Manchester United är det förmodligen nu. Laget pendlar upp och ner i sina prestationer. Ena veckan förlorar de med 3-0 mot Arsenal, andra veckan vinner de med klara 3-0 borta mot Everton. Fascinerande.

Ett av problemen har varit offensiven, där det känns både statiskt och fantasilöst. Nu saknas fortsatt Antonio Valencia och troligen Memphis Depay, två spelare som säkerligen hade kunnat få fart på saker.

Hemmalaget saknar för övrigt Marouane Chamakh och Kwesi Appiah, medan bland andra Connor Wicham och Jason Puncheon är osäkra till spel.

Vår känsla är att det här kan bli en ganska målsnål och tråkig historia, åtminstone åt ena hållet. Hos RedBet får vi hela 1,97 gånger pengarna på att båda lagen inte kommer att göra mål i matchen. Det tycker vi är bra betalt och vi lägger därmed en liten TV-peng på det spelet.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen INTE göra mål
Odds:  1,97 (Jämför alla odds)
Bolag:  RedBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 31/10
TV:   viasatsport logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Crystal Palace  3,90 comeon logo
Oavgjort  3,50 mybet logo
Manchester United  2,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,15 expekt logo
Under 2,5 mål  1,78 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: