Speltips, Dallas Stars – Minnesota Wild 23/4: Enorm skillnad i oddsen

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2016

Spelbolagen har onekligen valt att värdera lite olika inför det femte mötet i matchserien mellan Dallas Stars och Minnesota Wild. Över två tiondelar i skillnad på 1X2-marknaden öppnar för ett spel på ett odds som blivit på tok för högt.

Minnesota Wild har trots allt haft en väldigt brokig säsong, där perioder av fantastiska resultat och fin ishockey blandats med rent horribla månader, där laget inte kunde vinna en match på hur länge som helst. Med det i åtanke är det inte konstigt att de sett väldigt spretiga ut så här långt i slutspelet.

För motståndet i den första rundan har Dallas Stars stått och det är ingen motståndare du kör över precis hur som helst. Dallas Stars slutade till och med tvåa i hela NHL med 109 inspelade poäng. Det var visserligen elva färre än suveräna seriesegrarna Washington Capitals, men samtidigt en tydlig indikation på att laget är att räkna med.

Minnesota Wild å sin sida hamnade först på plats nummer 17 i tabellen och smög sig med till ett slutspel på bekostnad av lag som Boston Bruins, som trots sex mer poäng inte lyckades ta sig till slutspelet. Sådant är systemet, men vår poäng är att det därför inte är så konstigt att lagen nu har svårt att prestera.

Här handlar det om spiken i kistan

Inför det femte mötet mellan lagen är det Dallas Stars som har en 3-1-ledning med sig. Laget missade att vinna den första matchen borta i Minnesota (förlust 5-3) men gav sig själva ett strålande utgångsläge efter segern senast.

Att nu spela på hemmaplan med 3-1 i ryggen och en chans att avgöra måste kännas hur skönt som helst. Via en seger avancerar alltså Dallas Stars vidare i slutspelet, samtidigt som de säkrar ett par dagars vila. Det kan visa sig välbehövligt, inte minst i det långa loppet.

En förlust skulle plötsligt väcka liv i matchserien och då står vi inför en match sex i Minnesota. Väl där kan allting hända och hipp som happ har vi 3-3 på resultattavlan i matchserien. Det är någonting Dallas Stars vill undvika till varje precis, något man bäst gör genom att sätta spiken i kistan.

Därför spelar vi den raka ettan till smått otroliga 1,90 gånger pengarna hos TitanBet. Här skiljer det enormt bland spelbolagen, där bland annat William Hill är nere på 1,67 gånger pengarna. Över två tiondelar i skillnad är anmärkningsvärt, men vi tackar och tar emot.

För övrigt kommer inte Zach Parise till spel för gästerna, medan Thomas Vanek kommer att försöka på matchdagen. Tyler Seguin är förväntad att vila sig ett par matcher till för hemmalaget. Det här är dock inga avbräck som bör påverka matchen särskilt mycket.

Vill du rygga spelet och testa ett nytt spelbolag? I samarbete med TitanBet kan vi nu erbjuda nya kunder hos just TitanBet en unik och dubbelt så stor insättningsbonus. Därför får du nu 2 000 kr i bonus som ny kund. Registrerar du dig nu hinner du dessutom rygga vårt spel. Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Speltips:

Speltips:  Dallas Stars vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:30, lördag 23/4
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: