Speltips, Dallas Stars – St. Louis Blues 30/4: Match nummer ett

Simon Pålsson Publicerat: 27 april 2016

Det är dags för det första mötet i matchserien mellan Dallas Stars och St. Louis Blues i den andra slutspelsrundan i NHL. Spelbloggare.se har hittat ett speltips som är uppe och nosar på dubbla degen.

Den andra slutspelsrundan tar fart under slutet av den här veckan. Bland annat är det dags för det första mötet i matchserien mellan Dallas Stars och St. Louis Blues – två lag som onekligen imponerande i den första slutspelsrundan.

Dallas Stars slog ut ett tämligen svagt Minnesota Wild utan några som helst problem. Visst, det blev 4-2 i matcher, men klasskillnaden var tydligen redan från start. Lagets stora styrka, den offensiva delen av spelet, är fortfarande tydlig. Dessvärre släppte Dallas Stars in lite för många mål i matchserien mot Minnesota Wild.

St. Louis Blues då? Laget slog ut Chicago Blackhawks med 4-3 i matcher efter att ha tappat en 3-1-ledning och gjort det onödigt spännande. Det här var kanske den mest underhållande matchserien av alla i den förra rundan och det går inte att göra någonting annat än att lyfta på hatten för Blues. Att slå ut Blackhawks är alltid imponerande och ett bevis på att det här kanske kan vara säsongen då vi räknar med Blues på allvar.

Två offensivt starkt lag

Vad som är riktigt trevligt i det här skedet av slutspelet är att det finns många lag som vilar på en tydlig offensiv identitet kvar. I våra ögon är Dallas Stars och St. Louis Blues utan tvekan två gäng som hör till den kategorin.

Det borde öppna för målrika historier mellan lagen. I det första mötet hoppas vi att lagen mest tutar och kör, istället för att tänka för mycket.

I hemmalaget kommer Tyler Seguin inte till spel, medan Jason Spezza är osäker till följd av oroligheterna inom familjen. Gästerna har inga skador eller avstängningar att oroa sig över.

Det känns som att förutsättningarna är minst sagt goda för ett målkalas här. Det är den inställningen vi går in med åtminstone. Hos 24hBet får vi 1,92 gånger pengarna på över 5 mål i matchen (ordinarie tid). Det betyder att vi får pengarna tillbaka vid exakt fem mål. Det kniper vi direkt.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  24hBet (€50 bonus)
Spelstopp:  02:00, lördag 30/4
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: