Speltips, Detroit Red Wings – Florida Panthers 9/2: Unibet spårar ur

Simon Pålsson Publicerat: 8 februari 2016

Detroit Red Wings får besök av ett fortsatt väldigt starkt Florida Panthers. Hos Unibet hittar vi ett odds som blivit på tok för högt inför den här matchen.

Unibet sticker ut hakan rejält inför NHL-mötet mellan Detroit Red Wings och Florida Panthers. Bolaget ligger flera tiondelar över sina konkurrenter på det spel vi nu känner oss tvungna att rekommendera.

Det här blir en intressant historia mellan ett fortsatt formstarkt Florida Panthers och ett Detroit Red Wings som faktiskt är lite svåra att veta var man har. Laget har en viss förmåga att slå de lite sämre lagen, men när lag från den övre halvan av tabellen står för motståndet är det sällan som Red Wings kommer ut med en tvåpoängare.

Laget kommer till den här matchen med en 5-1-seger hemma mot New York Islanders. Dessförinnan blev det förluster mot Florida Panthers, Tampa Bay Lightning och Anaheim Ducks. På det hela taget har 2016 inletts med fler förluster än vinster och det krävs nu en uppryckning för att slutspelet ska bli verklighet.

Panthers går inte att räkna bort

Florida Panthers då? Fem vinster på de sex senaste matcher och fortfarande en sprudlande offensiv. Laget ser ut att bli ett verkligt hot inför slutspelet och inför varje match i grundserien måste ett varningens finger höjas.

Trots detta ger alltså Unibet ett kraftigt överodds på den raka tvåan i matchen. 2,80 gånger pengarna för att Florida Panthers ska vinna matchen är på tok för högt och det måste vi helt enkelt syna.

De båda lagen möttes förra veckan och då vann Panthers med klara 6-3. Inför den här matchen saknar gästerna Willie Mitchell och David Bolland. Hemmalaget får klara sig utan Niklas Kronwall, Drew Miller och Johan Franzen. Tre tunga avbräck.

Speltips:

Speltips:  Florida vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, tisdag 9/2
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Detroit Red Wings  2,55 betway logo
Oavgjort  3,90 williamhill logo
Florida Panthers  2,80 unibet logo
Över 5,5 mål  2,50 betway logo
Under 5,5 mål  1,55 redbet logo

Oddsens motsvarighet i procent: