Speltips, Edmonton Oilers – Montreal Canadiens 30/10: Spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2015

Efter nio raka segrar i inledningen av säsongen åkte Montreal Canadiens på sin första förlust i senaste matchen. Kan de studsa tillbaka direkt i mötet mot Edmonton Oilers?

Hela säsongen har gått som på räls för Montreal Canadiens – fram till senaste matchen borta mot Vancouver Canucks. Dessförinnan hade laget nio raka segrar och toppar därmed tabellen för samtliga NHL-lag efter tio spelade omgångar.

Som så många gånger förr är det offensiven som banat väg för succén. 36 gjorda mål på tio spelade matcher är ingenting annat än imponerande och det är ett facit som gör Montreal Canadiens överlägset bäst av alla lag så här långt.

Skade- och avstängningsläget ser fortsatt lovande ut för serieledarna, med ingen annan än Zach Kassian otillgänglig. Med andra ord är förutsättningarna minst sagt goda att studsa tillbaka in i vinnarspåret när de åker till Edmonton för ett tufft möte med Oilers, ett lag som gjort en del mål på sistone, men som förlorar för många matcher.

Tre segrar så här långt

Tre segrar och sju förluster på tio matcher är ett facit som Edmonton Oilers troligen inte är alldeles för nöjda med. På sistone har det dock sett något bättre ut och laget har faktiskt gjort hela 20 mål på de fem senaste matcherna.

Nu väntar en av de tuffare matcherna på säsongen och givetvis får gästande Montreal Canadiens gälla som ganska klara favoriter. Det är dock inte där vi tänker ta avstamp för vårt speltips. Vi riktar istället blickarna mot målmarknaden, där båda lagen visat prov på en väldig form.

Fyra av de fem senaste mötena mellan lagen har dessutom slutat med minst fem gjorda mål och någonstans där tror vi att vi kommer att landa den här gången också. Edmonton Oilers får dessutom troligen klara sig utan försvararna Griffin Reinhart och Justin Schultz.

Därför tycker vi att Betsson dukar upp ett fint odds på överspelet. 1,91 gånger pengarna för över 5 5 mål i matchen (inklusive övertid) synar vi utan att blinka. Då får vi dessutom pengarna tillbaka vid exakt fem gjorda mål.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (inklusive övertid)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, fredag 30/10
TV:   viasatsport logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Edmonton Oilers  3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,40 betsson logo
Montreal Canadiens  2,06 nordicbet logo
Över 4,5 mål  1,70 bwin logo
Under 4,5 mål  2,20 bwin logo

Oddsens motsvarighet i procent: