Speltips, Florida Panthers – Boston Bruins 31/10: Håller måltrenden i sig?

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2015

Det har varit garanterad målfest när Boston Bruins spelat hockey den här säsongen. Nu är frågan huruvida den trenden fortsätter när de gästar Florida Panthers natten till lördag.

Florida Panthers har varit ett av säsongens utropstecken då laget gått betydligt bättre än de senaste säsongerna. Det känns som att det tidigare ihåliga lagbygget börjar ta form på allvar och det märks inte minst på resultaten.

Fem vinster på nio matcher är ett fullt godkänt resultat och det faktum att offensiven närmast sprudlat är vad som imponerat kanske allra mest. 30 gjorda mål på nio matcher är ett bra fait och det är också det som ligger till grund för den fina prestationer så här långt.

Nu väntar match mot Boston Bruins, ett lag som verkligen vaknat till liv på sistone. Efter tre inledande förluster har laget blommat ut igen och även fall det defensiva ännu inte fallit helt på plats ser det betydligt bättre ut nu. Fyra segrar på de fem senaste och minst fyra gjorda mål i samtliga matcher. Imponerande.

Minst två mål i varje match

Faktum är att Boston Bruins gjort minst två mål i varje match, även i de inledande förlustmatcherna. Det finns en hel del kvalité i den truppen och när laget äntligen träffat rätt i sina prestationer är de svårstoppade. Det vet vi om.

Inför det här mötet finns det ett par spelare som är frågetecken hos gästerna, bland annat David Pastrnak, Joonas Kemppainen och Kevan Miller är osäkra till spel. Dennis Seidenberg missar definitivt matchen. I hemmalaget är legendaren Jaromir Jagr osäker till spel, medan Aleksander Barkov sägs missa matchen. Tunga avbräck.

Vi tror hur som helst att det här blir en offensivt inriktad historia. Båda lagen har spelat händelserika matcher, där minst fem mål gjorts i samtliga Florida Panthers sju senaste matcher. För Boston Bruins har över 5,5 mål i matchen suttit i alla åtta spelade matcher hittills. Anmärkningsvärt.

I den här matchen håller vi dock Boston Bruins som knappa favoriter och det vore trevligt att lägga en slant på den raka tvåan till 2,90 gånger pengarna. Vårt fokus hamnar istället på målmarknaden där vi litar på att Boston Bruins fortsätter att leverera. Gästerna över 2,5 mål i matchen till fina 1,95 gånger pengarna hos Bwin känns som ett bra spel.

Speltips:

Speltips:  Boston Bruins över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  00:30, lördag 31/10
TV:  viasatxtra logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Florida Panthers  2,55 nordicbet logo
Oavgjort  3,95 betsson logo
Boston Bruins  2,90 titanbet logo
Över 5,5 mål  2,05 bwin logo
Under 5,5 mål  1,87 ladbrokes logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: