Speltips, Florida Panthers – Detroit Red Wings 5/2: Spel på 1×2-marknaden

Simon Pålsson Publicerat: 4 februari 2016

Natten till fredag svensk tid bjuder, precis som vanligt, på en rad matcher från NHL. Vårt fokus hamnar på den spännande matchen mellan Florida Panthers och Detroit Red Wings.

Den här säsongen fortsätter att vara succéartad för Florida Panthers, som växlat upp rejält från förra säsongen och nu på allvar blivit ett hot i toppen av tabellen. Ledda av bland annat legendaren Jaromir Jagr har de visat sig vara ett lag som faktiskt kan bli att räkna med.

Efter en liten formdipp i januari ser nu laget ut att ha hittat tillbaka till den form som gav dem över tio raka segrar under december och början av januari. Laget har nu fyra raka vinster och totalt 19 gjorda mål framåt, trots att lag som Washington Capitals och Chicago Blackhawks stått för motståndet.

Nu får Panthers istället besök av Detroit Red Wings, ett lag som inte alls hittat samma stabila höga nivå. Laget blandar vinster med förluster och har svårt att hitta kontinuitet i poänginsamlandet.

Detroit Red Wings jagar slutspel

Med 50 omgångar spelade jagar Detroit Red Wings slutspel för fulla muggar. I skrivande stund ser det lovande ut, men för att vara på den säkra sidan krävs att de ökar takten ett par snäpp.

När de tar sig till Florida har de med sig ett bagage av fem förluster på de åtta senaste matcherna. Det är inte hela världen, men skillnaden i form gentemot Florida Panthers är trots allt tydlig.

Panthers vann för övrigt det första mötet mellan lagen den här säsongen. Det spelades i Detroit i slutet av november och slutresultatet blev 1-2.

Inför den här matchen är Johan Franzen, Drew Miller, Niklas Kronwall och troligen också Riley Sheahan otillgängliga för gästerna. Hemmalagets David Bolland kommer inte till spel, medan Willie Mitchell är oklar och Jaromir Jagr ryktas spela trots viss slitenhet.

Vår känsla är att hemmalaget får gälla som favoriter här. De har fått upp ångan den sista veckan och då vet vi hur farliga de kan vara. Att då få 2,40 gånger pengarna på den raka ettan (Panthers vinna under ordinarie tid) hos Redbet känns väldigt bra. Det satsar vi på!

Speltips:

Speltips:  Florida Panthers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Redbet (UNIK: 2000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, fredag 5/2
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Florida Panthers  2,40 redbet logo
Oavgjort  3,85 betsson logo
Detroit Red Wings  2,95 unibet logo
Över 5,5 mål  2,50 unibet logo
Under 5,5 mål  1,55 mybet logo

Oddsens motsvarighet i procent: