Speltips, Florida Panthers – New York Rangers 22/11: Upp på hästen igen

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2015

New York Rangers tar sig till Florida för ett trevligt möte mot Florida Panthers. Spelbloggare.se dukar upp ett fint speltips inför matchen.

Efter en nio matcher lång streak av vinster åkte New York Rangers plötsligt på en förlust i senaste matchen borta mot Tampa Bay Lightning. Matchen var väldigt jämn hela vägen in i mål och hemmalaget smällde in 2-1 först med någon enstaka minut kvar av matchen.

Surt för New York Rangers, men laget ligger fortfarande i toppen av tabellen. Nu väntar en ny bortamatch, den här gången mot Florida Panthers. Hemmalaget kommer till matchen med 19 poäng på lika många matcher, ett facit som inte riktigt håller om de ska kunna hota om en slutspelsplats.

Lagets stora problem är ojämnheten i prestationerna. De har inga problem större problem, varken i offensiven eller defensiven, men prestationerna pendlar väldigt från match till match. Utan kontinuitet i spel och resultat är det inte konstigt att de hamnar på den nedre halvan av tabellen.

Fina förutsättningar för Rangers

New York Rangers däremot går alltså som tåget. Visst, en förlust senast, men på det hela taget ser laget ruskigt tunga ut i år igen. Dessutom har de fantastiska förutsättningar att arbeta utifrån, med en helt skade- och avstängningsskonad trupp. Så har det varit under en lång period, något som med all säkerhet ökar möjligheterna till ett bra slutspel då laget kan spela ihop sig redan nu.

Vad som är intressant inför det här specifika mötet är att New York Rangers har ett stort övertag på Florida Panthers. Laget har vunnit de sex senaste matcherna och det har dessutom ofta varit med stora siffror. Inte sällan får vi se målrika matcher mellan de här lagen, ett spel som vi passar ett kontringsstarkt New York Rangers.

Gästerna har som sagt en helt fläckfri matchtrupp att tillgå. Hemmalaget däremot får klara sig utan centern Marc Savard och försvararen Dmitiry Kulikov.

Hur som helst är känslan att styrkeförhållandet mellan lagen är tydligt. Gästerna är ett klart bättre lag och vi tror att förra matchen bara var ett olycksfall i arbetet. Därför tycker vi att BetWay dukar upp ett kanonodds som ger hela 2,30 gånger pengarna på den raka tvåan. Det hugger vi snabbt!

Speltips:

Speltips:  New York Rangers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  BetWay (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, söndag 22/11
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Florida Panthers  3,15 nordicbet logo
Oavgjort  4,00 ladbrokes logo
New York Rangers  2,30 betway logo
Över 5,5 mål  2,45 betway logo
Under 5,5 mål  1,60 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: