Speltips inför Frölunda – Malmö Redhawks 28/2: Intensivt möte i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 28 februari 2018

Det väntar ett intensivt möte i SHL mellan Frölunda och Malmö Redhawks på onsdagskvällen. Här har vi väldigt goda aningar om att en underhållande historia står på schemat.

Det väntar ett riktigt rivalmöte på onsdagskvällen i SHL. Det kanske inte är det mest logiska, men matcherna mellan Frölunda och Malmö Redhawks har verkligen växt till någonting speciellt de senaste säsongerna. Det finns en påtaglig hetta i matcherna som gör de verkligt roliga att titta på.

Malmö Redhawks har väldigt goda minnen från möten med Frölunda den här säsongen, med två raka segrar. Först 4-3 borta i Scandinavium inför en irriterad hemmapublik och sedan hela 5-0 (!) i det senaste mötet nere i Malmö. Det gör att Frölunda säkert är ute efter revansch.

Det här är blott andra matchen sedan OS-uppehållet och fortsatt finns det förmodligen en hel del energi i benen på båda lagens spelare. Med tanke på att det återstår i runda slängar två veckor innan slutspelet smyger igång är det hög tid att få upp farten på allvar, varpå vi väntar oss två lag som trycker gasen i botten. Det kan säkert smälla rätt bra också.

Målspelet känns naturligt

Med 5-0 och 4-3 med oss från den här säsongen är det tydligt att målen ligger nära till hands i lagens inbördes möten. Dessutom har båda en speltid som öppnar för mycket mål, med aggressivitet i offensiv zon och en ständig jakt på situationer högt upp i banan.

Om vi ser till den första matchen efter uppehållet var det tydligt att Frölunda har mycket energi i laget och de trycker tydligt för att hitta formen inför slutspelet. 4-6 borta mot Örebro är en stark offensiv insats, men samtidigt tyder fyra mål bakåt på att de prioriterade anfallsspelet.

Här tänker vi kliva in på målspelet.

Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,91 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 27/2
TV:    cmorehockey logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: