Speltips inför Slovakien – Sverige 12/5: Lunchmatch i VM

Simon Pålsson Publicerat: 10 maj 2018

Sverige har öppnat VM på nästan allra bästa sätt och har ambitionen att ta sin femte raka seger på lördagen. En tidig lunchmatch väntar mot Slovakien.

Efter en närmast fläckfri inledning på VM-turneringen står Sverige nu inför en utmaning som möjligen är ett litet snäpp upp i förhållande till möten med Österrike och dylika lag, men där Tre Kronor fortfarande är oerhört självklara favoriter.

Så här långt finns det egentligen inte mycket att klaga på och den svenska VM-truppen visar sig väldigt spetsig i båda riktningar av planen. Inte minst vad gäller förstakedjan och powerplay finns en fungerande uppställning spelare och vi räknar iskallt med att de kommer att fortsätta göra avtryck.

Slovakien har två vinster och två förluster, där vinsterna kommit mot Österrike och Frankrike. Det är lag som slovakerna ska slå och där har de också lyckats göra jobbet.  Å andra sidan vägde de lätt mot både Tjeckien och Schweiz, varpå det ska mycket till om de plötsligt ska kunna hota ett lag som Sverige som trots allt är ytterligare ett hack upp i svårighetsgrad.

Ett självklart spel

I samtliga matcher under VM-turneringens inledning har Sverige öppnat starkt och tagit kommandot från första nedsläpp. Det är å andra sidan precis vad som går att både förvänta och kräva av ett Tre Kronor med mycket bättre trupp än sina motståndare. För att inte riskera spänning – som Kanada mot Lettland och Finland mot Danmark – krävs en stark koncentration från första perioden.

Det har Tre Kronor verkligen visat upp och har så här långt i turneringen vunnit den första perioden i sina matcher, tack vare en hög intensitet direkt. Det räknar vi med att laget fortsätter med på lördagen, även fall matchen spelas redan vid lunch.

Sverige vinner (första perioden) mot Slovakien spelas till 1,62 gånger pengarna hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Sverige vinner (första perioden)
Odds:  1,62 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (Upp till 250 kr bonus)
Spelstopp:  12:15, lördag 12/5
TV:   tvtre logo
Stream:   viaplay logo
Läs mer: Speltips under Ishockey VM 2018 hittar ni här

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: