Speltips inför Sverige – Frankrike 7/5: Självklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 7 maj 2018

Sverige har två vinster på två matcher i stundande VM-turneringen i Danmark och nu hoppas Tre Kronor åka vidare på segervågen i måndagens match mot Frankrike.

Två matcher. två vinster. Den svenska inledningen på VM-turneringen i Danmark har varit precis så bra som vi hade kunnat räkna med, utan att laget för den sakens skull har sprudlat på något överdrivet vis. Tre Kronor har gjort jobbet och lite till, men inte mer än så.

Nu återstår fortsatt ett par matcher av gruppspelet, men ju längre in i turneringen vi kommer, desto viktigare blir det att få upp flåset på allvar. Dels väntar tuffare motståndare i gruppspelet, men allra främst gäller det att ha tempot uppe inför vad som komma skall i slutspelet. Där finns det som bekant inget utrymme för några enkla misstag.

Efter vinsten mot Vitryssland i premiären, en match som slutade hela 5-0 till Sverige, blev det åter seger i den andra omgången, då mot Tjeckien. Där kan vi snacka ett betydligt tuffare motstånd, men efter en stark förstaperiod var det egentligen aldrig något snack om att Sverige var det vassare laget. Det bådar tämligen gott inför fortsättningen.

Alltid starka inledningar

I den tredje omgången väntar nu Frankrike, ett lag som har gjort sig vana vid att agera slagpåse i dessa sammanhang. Det ser ut att bli samma visa den här gången, åtminstone mot det lite tyngre motståndet. 7-0 i premiären mot Ryssland var sannerligen ingen bra start på turneringen, men med tanke på att Frankrike ändå slog Vitryssland med 6-2 i lördags finns det visst hopp om det. Mot Sverige ska fransoserna dock inte ha någon chans.

Både i första matchen mot vitryssarna och i match två mot Tjeckien har Tre Kronor öppnar matcherna oerhört aggressivt och har gått till pausvila med en stabil ledning direkt. Det säger någonting om lagets inställning till matcherna och vi tar för givet att samma inställning visar sig även i måndagens möte med Frankrike.

Därför kliver vi in på ett spel likt i premiären, då vi fokuserade helt på den första perioden. Nu gör vi samma sak och vårt spel blir Sverige -1 (asian handicap) till 1,88 gånger krämen hos Ohmbet. Då får vi pengarna tillbaka om Sverige bara vinner den första perioden med ett mål.

  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Sverige -1, första perioden (asian handicap)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:15, måndag 7/5
TV:    tvtre logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: