Speltips, Jönköping Södra – Varberg 25/8: Serieledarna hoppas utöka försprånget

Simon Pålsson Publicerat: 24 augusti 2015

Med tio poäng ner till kvalplatsen ser det väldigt lovande ut för Jönköping Södra. Nästa hinder på vägen är Varberg och trots att matchen är svårbedömd har vi hittat ett speltips.

Serieledande Jönköping Södra har hela tio poäng till godo på Sirius på kvalplatsen. Det ser med andra ord väldigt lovande ut inför seriens tio avslutande matcher. För att säkra avancemanget till svensk fotbolls högsta serie krävs ett par segrar till och när Varberg nu gästar Stadsparksvallen är möjligheterna till att plocka ännu en trepoängare goda.

Jönköping Södra har nämligen varit ett starkt hemmalag rakt igenom hela säsongen och faktum är att man på tio hemmamatcher tagit hela åtta segrar. Det vittnar om att man trivs hemma i Jönköping och inte sällan passar man också på att trycka in ett par bollar när man spelar på hemmaplan.

Gästande Varberg kommer till matchen med en inte fullt så positiv trend. Laget har visserligen gjort en ganska bra säsong och har på sistone letat sig upp i tabellen, men genomgående har varit att man haft svårt mot topplagen. Borta mot Östersund och Sirius har man nämligen fått sig sig besegrade med stora siffror. Risken är överhängande att man åker på samma behandling i Jönköping.

Spelbolagen värderar sunt inför matchen

Faktum är att spelbolagen har satt väldigt rimliga odds inför matchen, något som gör det svårt att hitta spelvärde. 1,85 för den raka hemmasegern är precis under gränsen till att vara spelbart, då vi trots allt tycker att Varbergs positiva trend på sistone kan ställa till problem för ett Jönköping Södra som dessutom tappat poäng i två av de fyra senaste hemmamatcherna.

Överspelet till 1,91 skulle kunna vara intressant, men känslan är att vi bör rikta blickarna mot ett lite annat håll. Över 1,5 mål för Jönköping Södra till 1,85 hos bland andra TitanBet känns som spelet med mest värde inför matchen. Då garderar vi oss för 2-0 och 2-2.

Jönköping Södra är som redan nämnt ett starkt hemmalag och med tanke på försprånget i toppen av tabellen tror vi att man kommer gå framåt, precis som vanligt på hemmaplan. Varberg har visat sig läcka mot de bästa lagen tidigare och förutsättningarna är fina för att hemmalaget ska lyckas näta minst två gånger. Vi håller hur som helst ner insatsen med tanke på att matchen är så pass svårbedömd.

Speltips:

Speltips:  Jönköping Södra över 1,5 mål
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:30, tisdag 25/8
TV:    tvfyrasport logo(TV-tablå)
Stream:   tv4sport logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Jönköping Södra  1,85 betway logo
Oavgjort  3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Varberg  4,50 unibet logo
Över 2,5 mål  1,91 comeon logo
Under 2,5 mål  1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: