Speltips, Karlskoga – Västerås 22/12: Felvärdering av spelbolagen

Simon Pålsson Publicerat: 22 december 2015

En hockeyallsvensk match står på schemat. BIK Karlskoga tar sig an VIK Västerås och Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips.

Det finns dessvärre ingen fotboll på schemat så här dagarna före jul, men svensk hockey går att lita på. Förutom den trevliga tillställningen mellan Malmö och Frölunda spelas det också en annan svensk hockeymatch på elitnivå.

BIK Karlskoga får nämligen besök av VIK Västerås i en på förhand väldigt intressant historia. Efter närmare två veckor av uppehåll är det svårt att veta exakt var lagen står, men uppehållet kom faktiskt lägligt för båda lagen.

De hade nämligen haft en tung period båda två, med en rad förluster. På det hela taget har båda lagen varit tämligen bra den här säsongen och finns med i toppen av tabellen. Det finns goda möjligheter att de här båda lagen tävlar om en plats i SHL till nästa säsong, men då krävs att de hittar tillbaka till formen som de hade under säsongsinledningen.

En viss felvärdering

Spelbolagen verkar väldigt unisont överens om att det här kommer att bli en målrika historia, men tillåt oss att tvivla. Visst, båda lagen är i grunden offensivt lagda och har fina kvalitéer längre upp i banan.

De kommer dock båda från ett långt uppehåll och kan tänkas vara något ringrostiga. Det senaste mötet mellan lagen, som spelades i mitten av november, slutade dessutom 1-0 till Karlskoga. Anmärkningsvärt.

Lagen har också haft svårt att göra mål under sina senaste matcher, något som föranlett de många förlusterna. Därför tycker vi att spelbolagen är väl generösa som ger hela 1,76 gånger pengarna på under 5,5 mål i matchen. Det är ett odds vi hittar hos Unibet och det kniper vi direkt.

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål i matchen
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 22/12
TV:    Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
BIK Karlskoga  2,26 nordicbet logo
Oavgjort  4,15 betrally logo
VIK Västerås  2,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 4,5 mål  1,67 ladbrokes logo
Under 4,5 mål  2,38 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: