Speltips, Leksand – AIK 12/11: Ett lag som läcker

Simon Pålsson Publicerat: 12 november 2015

Det vankas tufft möte mellan Leksand och AIK på torsdagskvällen. Spelbloggare.se har hittat ett speltips till över dubbla fläsket.

AIK fortsätter att gå bra i Hockeyallsvenskan och ser ut att på allvar bli att räkna med när det börjar dra ihop sig. Än återstår det en lång säsong, men stockholmarna har visat prov på ett imponerande spel.

Fortfarande vacklar de dock en del i vissa prestationer och blandar därigenom väldigt fina matcher med rena bottennapp. På sistone har laget gått väldigt starkt i serien, med fyra segrar på de fem senaste matcherna. Bland annat har då serieledande Västerås avfärdats med stabila 6-1.

Men samtidigt var det bara ett par veckor sedan laget förlorade stort mot både Oskarshamn och Pantern på bortaplan. Med andra ord är det svårt att veta var vi har AIK, med höga toppar och djupa dalar.

Ett läckande Leksand

Nu tar sig AIK hur som helst till Leksand för en tuff bortamatch mot Leksands IF. Det är ett vacklande hemmalag som tar emot, men de är åtminstone stärkta av bortasegern mot Vita Hästen senast.

Dessförinnan såg det desto värre ut, med de tunga förlusterna mot Almtuna (5-0 hemma) och BIK Karlskoga (5-1 borta) som sticker ut. Om AIK får igång sin offensiv som är fantastisk i sina bästa stunder finns det goda möjligheter att göra mål på ett ofta läckande Leksand.

Matchen är ytterst svårbedömd på förhand, både sett till matchbild och utgång. De senaste mötena mellan lagen har slutat med rena målfester och även fall Leksand spelat ett par målfattiga matcher på senare tid tror vi att möjligheterna till mål är goda.

Vi tror att AIK kommer gå hårt för att hänga med i det täta titelracet. Med det i åtanke tycker vi att AIK över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid) till 2,05 hos Ladbrokes är bra betalt.

Speltips:

Speltips:  AIK över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 12/11
TV:   cmoreextreme logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Leksand  2,60 titanbet logo
Oavgjort  4,10 betrally logo
AIK  2,50 ladbrokes logo
Över 4,5 mål  1,67 titanbet logo
Under 4,5 mål  2,30 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: