Speltips, Leksand – Timrå 30/11: Tydlig inbördes trend

Simon Pålsson Publicerat: 30 november 2015

Två lag med vardera två raka segrar drabbar samman i måndagens enda match från Hockeyallsvenskan. Kan Leksand vinna mot Timrå ännu en gång?

Hämta din bonus nu! Klicka här för att testa Titanbet och få 1 000 kr bonus.

Måndagen bjuder på ett hockeyallsvenskt möte. Leksand tar sig an Timrå och vi lutar oss tillbaka för att bevittna en fight mellan två lag som letar efter sin tredje raka seger. Trots att båda lagen har haft det tungt den här säsongen kommer de alltså till den här matchen med två raka segrar var i bagaget.

I skrivande stund ligger Leksand på plats nummer 12 i tabellen, en placering bakom Timrå, som dock har lika många poäng. Det ska sägas att Hockeyallsvenskan är löjligt jämn och trots att lagen är direkt inblandade i bottenstriden har de inte mer än nio poäng upp till femteplatsen. Än kan det hända mycket.

Både Leksand och Timrå har dock haft defensiva bekymmer under säsongen och om vi ska peka på en gemensam felande nämnare är det nog försvarsspelet. De släpper helt enkelt in för många mål för att ligga högre upp i tabellen.

Leksand med stark inbördes trend

Inför det här mötet har Leksand ett starkt psykologiskt övertag på Timrå. Laget har nämligen vunnit de fyra senaste mötena mellan lagen och flera gånger har det dessutom varit storstilade segrar.

Laget har också två raka hemmasegrar under veckan och ser väldigt starkt ut i offensiven. Den imponerande 4-3-segern mot topplaget Västerås sticker ute lite extra.

För gästernas del finns en tydlig negativ trend på bortaplan, trots att laget vann mot Asplöven senast. Under stora delar av säsongen har laget dock haft väldigt svårt att knipa poäng på bortaplan och då är det sällan kul att behöva åka för att ta sig an Leksand.

Med det i åtanke, samt den tydliga inbördes trenden som finns mellan lagen, håller vi hemmalaget som klara favoriter. Hos Unibet spelar vi därför Leksand -1 asian handicap (pengarna tillbaka vid uddamålsseger) till 1,96 gånger pengarna.

Speltips:

Speltips:  Leksand -1 (asian handicap)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 30/11
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Leksand  1,68 expekt logo
Oavgjort  4,50 betrally logo
Timrå  4,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 4,5 mål  1,75 betway logo
Under 4,5 mål  2,15 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: