Speltips, Manchester City – Everton 27/1: Offensiv matchbild

Simon Pålsson Publicerat: 27 januari 2016

Manchester City tar sig an Everton i returmöte av semifinalen i Ligacupen, även känd som Capital One Cup. Orkar hemmalaget vända 2-1-underläget från mötet på Goodison Park?

Det är kniven mot strupen för Manchester City i onsdagens semifinalretur mot Everton. Efter 2-1-förlusten på Goodison Park för ett par veckor sedan måste nu laget vända och vinna för att ta sig till finalen på Wembley, där Liverpool väntar.

Manchester City, som slåss i toppen av Premier League, ser sig gärna gå till en final och vinna en titel, men i ärlighetens namn prioriterar klubben både Premier League och FA-cupen högre än Ligacupen. För Evertons del är det lite annorlunda, då klubben törstar efter en framgång och en titel, inte minst med tanke på att säsongen i ligaspelet ännu inte varit så bra som supportrarna hade hoppats på inför säsongen.

Utgångsläget med 2-1 efter den första matchen är ingen mardröm för Manchester City, som dock måste gå för segern för att ha en chans att ta sig vidare. Bortamålet kan dock visa sig viktigt, eftersom bortamålsregeln gäller även i Ligacupen.

Matchbilden känns given

Att det är hemmalaget som kommer koppla greppet om matchen känns givet, inte minst med tanke på att det faktiskt är Manchester City som behöver jaga mål.

Det kommer inledningsvis att öppna för ett starkt kontrande Everton, något som passar laget väldigt väl med tanke på att laget består av flera snabba spelare.

Om Manchester City däremot tar ledningen måste Everton gå upp i banan i jakt på en kvittering. Därför finns det flera möjliga scenarion som öppnar för en hel del anfallsspel även från gästerna. Trots det ligger hörnligan på 3,5 hörnor för Everton, vilket vi kan tycka är åtminstone en för lite.

Därför spelar vi Everton över 3,5 hörnor i matchen (ordinarie tid) till 1,87 gånger pengarna hos Bwin.

Speltips:

Speltips:  Everton över 3,5 hörnor i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 27/1
TV:    viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester City  1,54 betrally logo
Oavgjort  4,70 unibet logo
Everton  6,60 unibet logo
Över 2,5 mål  1,53 redbet logo
Under 2,5 mål  2,65 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: