Speltips, Montreal Canadiens – New York Rangers 16/10: Det blir som vanligt

Simon Pålsson Publicerat: 15 oktober 2015

Ett av säsongens allra hetaste möten väntar när Montreal Canadiens gästas av New York Rangers. Får vi njuta av ännu en av de matcher vi blivit bortskämda med?

Ett riktigt tungviktsmöte dukas upp natten till fredag och vi kan inte annat än att njuta redan på förhand. Ett otroligt starkt Montreal Canadiens får besök av New York Rangers, med en storspelade Henrik Lundqvist i fronten.

Det här är matcher som blivit närmast klassiska de sista säsongerna, inte minst med tanke på att lagen drabbat samman i slutspelet. Där har vi fått se täta, hårda och väldigt tuffa matcher mellan två fysiska lag som båda har extremt bra målvakter.

Någonstans där tror vi att även den här matchen kommer att landa. Det här blir en av säsongens första riktiga värdemätare och tungviktsmatcher. Här gäller det att visa varför man vill ses som en titelkandidat.

Båda lagen har imponerat

Egentligen måste vi säga att båda lagen har imponerat så här långt, även fall Montreal Canadiens sticker ut lite extra. Laget har fyra raka segrar och blott sex insläppta mål, ett facit som är svårt att inte vara nöjda med.

Boston Bruins, Pittsburgh Penguins, Ottawa Senators och Toronto Maple Leafs har alla avfärdats och Montreal Canadisens har därigenom full pott så här långt. Motståndarna för dagen, New York Rangers, har å sin sida tre vinster och en förlust. Förlusten kom senast mot Winnipeg Jets, i en match där ineffektiviteten fick New York Rangers på fall.

En som imponerat stort är dock Henrik Lundqvist, som med två närmast sinnessjuka räddningar visat att han blir att räkna med den här säsongen. Precis som vanligt är han lagets kanske allra viktigaste pjäs, speciellt om de tänker sig gå långt.

Men att den här matchen blir tuff, tät och snål känns givet. Det här är två lag som gärna bygger sitt spel bakifrån och som står upp bra. Lagen har därtill tolv raka inbördes möten med max fem gjorda mål. Därför spelar vi under 5 mål i matchen till 1,92 hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid fem mål.

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål i matchen (pengarna tillbaka vid 5 mål)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, fredag 16/10
TV:   viasathockey logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Montreal Canadiens  2,30 expekt logo
Oavgjort  3,85 unibet logo
New York Rangers  2,70 expekt logo
Över 5,5 mål  2,20 mybet logo
Under 5,5 mål  1,66 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: