Speltips, Napoli – Hellas Verona 16/12: Tydligt favoritskap

Simon Pålsson Publicerat: 16 december 2015

Italiensk cupfotboll står på schemat för andra dagen i följd. Frågan är om Hellas Verona har en chans borta mot ett hemmastarkt Napoli?

Det italienska cupspelet fortsätter under onsdagen och Spelbloggare.se hoppar på tåget ännu en gång. Igår satt spelet i matchen mellan Inter och Cagliari till fina 1,90 gånger pengarna och idag hoppas vi att formen sitter i.

Nu är det dags för matchen mellan Napoli, som visat upp en fin offensiv form på sistone, och Hellas Verona, ett lag som har det minst sagt tufft i ligaspelet. Formen är allt annat än lovande för gästerna, som dessutom haft problem med skador på sistone. Nyckelspelaren och anfallsstjärnan Luca Toni är nyligen tillbaka från skada och frågan är om de verkligen tar risken att spela honom i en vanlig cupmatch?

För det måste vi ta i beaktande. Cupens betydelse är olika för olika lag och när ett lag befinner sig i en ansträngd position i ligaspelet hamnar också fokus där. Att överhuvudtaget spela cupmatcher kan ses som ett hinder i jakten på att förnya kontraktet i ligan. Någonstans där tror vi att Hellas Verano är inför den här matchen.

Napoli lär vila spelare

Det ska sägas att även hemmalaget lär vila en del spelare, men av tradition brukar laget faktiskt ta cupspelet väldigt seriöst. Med andra ord kommer det finnas en hel del ordinarie startspelare med i startelvan, det vågar vi nästan lova.

Cupspelet kan också fungera som en bra chans för yngre eller mindre etablerade spelare att visa upp sig. Att dessutom få chansen att göra det inför sin hemmapublik är en extra boost. Intressant är att Napoli kommer till det här mötet med en fin form, allra främst på hemmaplan. Där fullkomligt sprutar laget in mål. 14 mål på de fem senaste matcherna, med 0-0-matchen mot Roma inräknad, talar sitt tydliga språk.

Känslan är att klasskillnaden blir tydlig i det här mötet och gästerna får svårt att överhuvudtaget hota. Vi tror att Napoli vinner matchen, men vi garderar oss för att Hellas Verona lyckas gneta till sig ett 0-0-resultat. Därför spelar vi båda lagen INTE göra mål till 1,80 gånger pengarna hos MyBet. Där ligger de klart över sina konkurrenter. För den som spelar hos ett annat bolag kan Napoli vinna och hålla nollan vara ett intressant spel.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen INTE göra mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  MyBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, onsdag 16/12
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli  1,25 mybet logo
Oavgjort  6,60 redbet logo
Hellas Verona  15,00 redbet logo
Över 2,5 mål  1,54 unibet logo
Under 2,5 mål  2,56 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: