Speltips, Nashville Predators – Chicago Blackhawks 15/10: Revansch att utkräva

Simon Pålsson Publicerat: 14 oktober 2016

Chicago Blackhawks vill hoppa direkt upp på hästen igen efter premiärförlusten hemma mot St. Louis Blues. För motståndet står nu Nashville Predators, som spelas sin första match för säsongen.

NHL:s intensiva inledning fortsätter även under helgen. Natten till lördag svensk tid är det dags för Nashville Predators att ta sig an Chicago Blackhawks, en minst sagt tuff nöt att knäcka.

Det här är inte bara hemmalagets första match på hemmaplan den här säsongen, det är också deras första match för säsongen. Laget kommer från en försäsong med blandade resultat, men där vi har fått se en hel del mål. Det känns dock som att Nashville Predators kan bli en liten outsider den här säsongen, om inte på att plocka titeln så åtminstone på att ta sig till slutspel.

Chicago Blackhawks å sin sida inledde säsongen för ett par dagar sedan. Då förlorade laget med 5-2 mot St. Louis Blues – på hemmaplan. Därmed får vi anta att laget strävar efter revansch i det här mötet.

Chicago Blackhawks lär göra avtryck

Vad som varit en minst sagt tydlig trend under de inledande omgångar i NHL är att lagen inte tvekar på att trycka gasen i botten – inte överhuvudtaget. Vår känsla var snarare att vi skulle få se ett par återhållsamma matcher och ganska sparsamt med mål, men där har vi varit helt fel ute. Det har varit precis tvärtom.

Den målrika och offensivt inriktade trenden lär fortsätta. I den här matchen har gästerna dessutom fördelen av att de har en match i bagaget och därför är varma i kläderna, samtidigt som de är väldigt motiverade att visa sig från en bättre sida än i premiären.

Hemmalaget har sånär en helt full matchtrupp med sig till den här matchen. Den enda som saknas är Viktor Arvidsson. I bortalaget är det bara Andrew Desjardins som ser ut att missa matchen. I övrigt har laget sin starkaste trupp tillgänglig, något som naturligtvis talar ytterligare för gästerna.

Vi tror starkt på att gästerna lär göra avtryck i matchen. Därför spelar vi Chicago Blackhawks över 2,5 mål (inklusive förlängning) till 1,85 gånger pengarna hos William Hill (1 000 kr).

Speltips:

Speltips:  Chicago Blackhawks över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr)
Spelstopp:  02:00, lördag 15/10
TV:   viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: