Speltips, Nashville Predators – Dallas Stars 19/10: Gasen i botten

Simon Pålsson Publicerat: 18 oktober 2016

Det finns en hel del att förbättra i båda läger inför matchen mellan Nashville Predators och Dallas Stars i den tredje NHL-omgången. Förhoppningen är dock att det som väntar är en mycket underhållande historia.

Nashville Predators tar sig an Dallas Stars efter att ha spelat mot Chicago Blackhawks i två raka möten. Hemmamötet slutade med en 3-2-vinst till Predators, men i match nummer två blev Blackhawks för svåra. Då slutade matchen med en 5-3-förlust i Chicago.

Dallas Stars inledde NHL-säsongen med att slå Anaheim Ducks med 4-2, för att sedan förlora med 6-5 mot Colorado Avalanche i en galen match.

Med andra ord går det fortfarande inte att riktigt veta var man har de olika NHL-lagen. Ologiska resultat och matchbilder har plötsligt blivit standard och serien har inte satt sig ännu. Det gör det fortsatt svårt att pricka rätt med speltipsen, men inför den här matchen har vi åtminstone en bra känsla.

Två målglada lag – minst sagt

Det råder ingen tvekan om att båda de här lagen är väldigt målglada. Totalt 17 mål på två matcher för Dallas Stars säger väl egentligen allting? 13 mål på två matcher för Nashville Predators är inte heller så illa.

Tänk också på att de här båda lagen generellt sett är offensivt inriktade, med en något bristfällig defensiv som akilleshäl. Det har också påverkat de tidigare matcherna mellan lagen, som haft en klar tendens att sluta målrikt. 43 mål i de sju senaste matcherna mellan lagen ger ett snitt på strax över sex mål per match. Det är någonstans där vi tror att vi landar i den här matchen också.

Därför spelar vi över 5,5 mål till 1,95 gånger pengarna hos Bwin (250 kronor bonus). Tänk på att ta det lite lugnt med insatsen då säsongsinledningen på NHL visat sig väldigt oberäknelig.

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, onsdag 19/10
TV:   viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: