Speltips, Nashville Predators – New Jersey Devils 4/3: Spel på 1×2-marknaden

Simon Pålsson Publicerat: 3 mars 2016

Nashville Predators ser verkligen ut att ha prickat formen på sistone. Nu är frågan om de fortsätter på vinnarspåret när de får besök av New Jersey Devils.

NHL-nätterna fortsätter att dugga tätt och natten till fredag svensk tid är såklart inget undantag. Den här natten har vi dessutom möjligheten att njuta av en hel drös med matcher, men vårt fokus hamnar uteslutande på matchen mellan Nashville Predators och New Jersey Devils.

Hemmalaget kommer till matchen med en väldigt bra period i ryggen och laget har faktiskt spelat bra ishockey rakt igenom hela februari. I skrivande stund har Nashville Predators fem raka vinster och har kört över tunga lag som Chicago Blackhawks och Dallas Stars. Inte illa alls.

I skrivande stund ligger laget på plats nummer 13 i den totala NHL-tabellen, vilket är resultatet av en rejäl klättring under 2016. Nashville Predators har helt enkelt blivit ett lag att räkna med.

Ett formsvagt New Jersey Devils

Annat ljud i skällan är det är det hos New Jersey Devils. Laget har bara en seger på de sju senaste matcherna och i allmänhet ser spelet väldigt svagt ut för tillfället. Det stora problemet är antalet insläppta mål. Hela 26 insläppta mål på de sju senaste matcherna är på tok för många.

Med tanke på att det är så pass tight i tabellen har New Jersey Devils fortfarande en slutspelschans om de gör en fantastisk slutspurt på slutet. Det ser dock mörkt, inte minst med tanke på den risiga formen laget har för närvarande.

Inför den här matchen saknas troligen Gabriel Bourque och Eric Nystrom i hemmalaget, även fall de båda närmar sig en comeback. I gästerna saknas David Warsofsky, Michael Cammalleri, Jiri Tlusty, Patrik Elias och Ryan Clowe.

Vår känsla är att hemmalaget får gälla som klara favoriter här. Dels är de ett starkare lag, men allra främst har de ett klart övertag i form och den betydelsen skall inte underskattas. Därför spelar vi den raka ettan, Nashville Predators vinna under ordinarie tid, till 2,05 gånger pengarna hos Redbet.

Speltips:

Speltips:  Nashville Predators vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, fredag 4/3
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Nashville Predators  2,05 mybet logo
Oavgjort  4,00 nordicbet logo
New Jersey Devils  3,75 nordicbet logo
Över 5,5 mål  2,62
Under 5,5 mål  1,45 mybet logo

Oddsens motsvarighet i procent: