Speltips, New Jersey Devils – Montreal Canadiens 28/11: NordicBet dukar upp överodds

Simon Pålsson Publicerat: 27 november 2015

Flera spelbolag är generösa med oddsen, men allra trevligast är NordicBet inför mötet mellan New Jersey Devils och Montreal Canadiens. Vi passar på direkt.

Helgen nalkas och precis som vanligt finns det väldigt många NHL-matcher på schemat. Under natten till lördag svensk tid tar New Jersey Devils sig an Montreal Canadiens, som varit i området sedan segern mot New York Rangers senast.

Precis som vanligt de sista säsongerna ser Montreal Canadiens väldigt tunga ut och trots att den viktiga målvakten Carey Price varit skadad under stora delar av säsongsinledningen har de inlett säsongen väldigt bra. Faktum är att de med 36 poäng på sina 23 inledande matcher toppar tabellen av alla lag.

Allra främst är det offensiven som har imponerat. 83 gjorda mål på 23 matcher är ruskigt imponerande och där är de klart bäst i hela NHL. Dessutom har de fyra segrar på de fem senaste matcherna och såg löjligt heta ut mot New York Rangers senast.

New Jersey Devils ej att underskatta

Trots att laget varit lite tunt under de sista säsongerna ser det nu ut som att New Jersey Devils kan vara något på såren. Laget har sett tämligen bra ut den här säsongen,  men än blandas det lite för mycket i prestationer. En 4-0-seger mot Pittsburgh Penguins ena dagen, för att sedan förlora stort mot Edmonton Oilers några dagar senare är ett konkret exempel.

Att nu ta sig an ett av NHL:s klart starkaste lag är sällan kul, inte minst med tanke på att Montreal Canadiens vunnit två av de tre senaste mötena i New Jersey.

Hemmalaget får klara sig utan både Toumo Ruutu och Ryana Clowe, som vanligtvis spelar till vänster i kedjan båda två. Därtill är försvararen David Schlemko osäker till spel. I hemmalaget är fortsatt Carey Price otillgänglig, medan Brendan Gallagher, Zach Kassian och Torrey Mitchell inte heller kan spela. Alexander Semin befaras också missa matchen, men är enligt rapporter nära en comeback.

Hur som helst är känslan att gästerna får gälla som favoriter. Hos NordicBet kan vi spela den raka tvåan (ordinarie tid) till 2,45 gånger pengarna. Det är galet högt och måste spelas. Bortalaget är helt enkelt bättre och bör vinna, inte minst med tanke på hur heta de är för tillfället.

Speltips:

Speltips:  Montreal Canadiens vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,45 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, lördag 28/11
TV:   viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
New Jersey Devils  2,85 unibet logo
Oavgjort  3,90 ladbrokes logo
Montreal Canadiens  2,45 nordicbet logo
Över 5,5 mål  2,65 betway logo
Under 5,5 mål  1,65 mybet logo

Oddsens motsvarighet i procent: