Speltips, New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins 28/12: Exakt samma spel

Simon Pålsson Publicerat: 27 december 2016

För fyra dagar sedan satt vårt spel till 1,78 gånger pengar i matchen mellan Pittsburgh Penguins och New Jersey Devils. När lagen gör upp igen fortsätter vi på den inslagna vägen och hoppas på en favorit i repris.

För ett par dagar sedan rekade vi matchen mellan Pittsburgh Penguins och New Jersey Devils, en match som spelades på Penguins hemmaplan. Vårt speltips till 1,78 gånger pengarna satt som en smäck, varpå vi försöker oss på en favorit i repris.

Det resonemang som låg till grund för spelet den gången går att applicera även på den här matchen. Det finns fortfarande en klar klasskillnad mellan lagen. Pittsburgh Penguins ångar på i toppen av den totala NHL-tabellen och har befäst sitt rykte som ett av ligans allra bästa lag.

Verkligheten är sannerligen en annan för New Jersey Devils, som efter 4-1-förlusten mot just Penguins senast nu har åtta förluster på sina nio senaste matcher. 4-0-vinsten hemma mot Philadelphia Flyers för en vecka sedan känns mest som en tillfällighet. Laget är för övrigt fast förankrade i botten av tabellen och än anas ingen vidare ljusning.

Pittsburgh Penguins är för starka

Det ska sägas att Penguins är som allra starkast på hemmaplan, där de nu har 41 gjorda mål på sina åtta senaste matcher. Å andra sidan är laget ej att underskatta på bortaplan heller, speciellt inte mot lag som hör hemma lite längre ner i tabellen. Visst, det är en fördel för Devils att spela inför sin hemmapublik, men i våra ögon är det fortfarande gästerna som sitter i förarsätet här.

Kris Letang är inte tillgänglig för Penguins. Tom Kuhnhacki och Trevor Daley kan också missa matchen. För hemmalagets del är Marc Savard och Jacob Josefson inte tillgängliga. Det här är avbräck som båda lagen kan hantera. Det gör att vår tro på Penguins stärks. Det är helt enkelt ett klart bättre ishockeylag. Det går inte att blunda för.

Det raka spelet på Pittsburgh Penguins (ordinarie tid) till 2,06 gånger pengarna hos NordicBet lockar. Runt dubbla degen känns som bra betalt. Passa på att registrera dig hos NordicBet för att rygga spelet. Om du klickar här får du ta del av vår unika bonus på 1 000 kronor plus 400 kronor gratisspel.

Speltips:

Speltips:  Pittsburgh Penguins vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,06 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  01:00, onsdag 28/12
TV:   tv3sport logo viasatxtra logo  (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: