Speltips, New York Islanders – Boston Bruins 24/10: Fokus på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2015

Ett starkt bortalag mot ett hemmalag som ser ut att ha hittat formen. Fortsätter den där målrika trenden som finns mellan de här båda lagen?

Efter ett tufft möte back to back med Chicago Blackhawks i början av säsongen ser det nu väldigt lovande ut för New York Islanders. Mot de regerande mästarna fick de sig sig besegrade två gånger på lika många dagar, men därefter har New York Islanders gått som tåget.

Winnipeg Jets, Nashville Predators, San Jose Sharks och Columbus Blue Jackets har alla avfärdats tämligen enkelt och New York Islanders har dessutom fått igång den offensiv som tog dem hela vägen till slutspel förra året. 18 mål de senaste fyra matcherna vittnar om att laget blir att räkna med i år igen.

Nu väntar besök från Boston Bruins, ett lag som inte alls kommit upp i nivå så här långt. Blott två segrar, mot Arizona Coyotes och Colorado Avalanche, på sex matcher och ett stort problem med defensiven. Vanligtvis brukar Boston Bruins vara ett tight, starkt och jobbigt lag att möta, men än så länge har nivån som sagt inte satt sig.

Det blir alltid målfester

Framåt ser det dock bra ut för Boston Bruins, som rimligtvis bör höja sig vad det lider och vara med när det drar ihop sig framåt våren. Något annat vore direkt överraskande. Hur som helst har laget gjort 15 mål på de senaste tre matcherna och har dessutom visat sig väldigt starka just på bortaplan.

Båda säsongens segrar så här långt har nämligen kommit på bortaplan i lagets två enda bortamatcher. På hemmais har laget förlorat fyra raka matcher. Anmärkningsvärda siffror, men troligen någonting som stärker laget inför ännu en bortamatch.

Just mötena mellan New York Islanders och Boston Bruins brukar bli målrika, inte minst i New York. 23 mål på de tre senaste matcherna talar sitt tydliga språk och med tanke på hur läget ser ut i de båda lagen nu kan vi inte tänka oss någonting annat än en till målfest.

Därför spelar vi över 5,5 mål i matchen till 2,02 gånger pengarna hos Betsson. Spelet har suttit i samtliga Boston Bruins matcher så här långt och har därutöver suttit i New York Islanders tre senaste hemmamatcher. Med det i åtanke är 2,02 väldigt bra betalt.

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål i matchen
Odds:  2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, lördag 24/10
TV:   viasatsport logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 


 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
New York Islanders  2,05 williamhill logo
Oavgjort  4,05 betsson logo
Boston Bruins  3,35 unibet logo
Över 5,5 mål  2,02 betsson logo
Under 5,5 mål  1,86 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: