Speltips, New York Rangers – Carolina Hurricanes 11/11: En solklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 10 november 2015

I vår värld finns det en solklar favorit i matchen mellan New York Rangers och Carolina Hurricanes, som spelas i Madison Square Garden natten till onsdag svensk tid.

Efter en fin inledning på säsongen tappade New York Rangers stora delar av det fina spel de visade prov på tidigt. Det renderade i en rad förluster, men på sistone har laget hittat tillbaka och har nu hela sju segrar på sina åtta senaste matcher.

På hemmaplan har de inte förlorat sedan i mitten av oktober och det spel laget visat upp på sistone indikerar att de minsann kommer att bli farliga framåt slutspelet senare i vår. Henrik Lundqvist har storspelat under egentligen hela säsongen. På de senaste nio matcherna har svensken bara släppt in mer än två mål en endaste gång. Anmärkningsvärt bra.

Nu får New York Rangers besök av Carolina Hurricanes, ett lag som har god potential och som skräller vid enstaka tillfällen, men som sett över en hel säsong eller en hel grundserie inte riktigt räcker till. Hemmasegern mot Ottawa Senators senast var förmodligen en härlig boost och nu är frågan om laget tar med sig den energin i mötet med Rangers.

Rick Nash tillbaka

Efter ryggproblem de senaste veckorna ser Rick Nash ut att vara tillbaka för New York Rangers till den här matchen. Kanadensaren är inte bara en viktig pjäs på planen, han är också en ledare och hänförare vid sidan om. Hans närvaro lär innebära en extra boost. I övrigt finns inga skador eller avstängningar hos hemmalaget.

Gästerna däremot får troligen klara sig utan både James Wisniewski och Joakim Nordström. Men det är egentligen inte bara där vi känner att matchen väger över till hemmalagets fördel. New York Rangers är på det hela taget ett klart bättre lag och den form laget visat prov på de sista matcherna talar för att de tar ännu en seger i det här mötet.

Hos NordicBet ger den raka ettan hela 1,87 gånger pengarna och det är ett odds vi inte missar. Spelet gäller ordinarie tid, men vi är övertygade om att hemmalaget blir för tunga och vinner den här matchen komfortabelt.

Speltips:

Speltips:  New York Rangers vinna (ordinarie tid)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, onsdag 11/11
TV:   viasatxtra logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
New York Rangers  1,87 nordicbet logo
Oavgjort  4,20 ladbrokes logo
Carolina Hurricanes  4,10 unibet logo
Över 5,5 mål  2,40 bwin logo
Under 5,5 mål  1,60 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: