Speltips, New York Rangers – Carolina Hurricanes 1/12: Upp på hästen igen

Simon Pålsson Publicerat: 30 november 2015

New York Rangers har gått tungt sista veckan, men hoppas hitta tillbaka till vinnarspåret när Carolina Hurricanes gästar Madison Square Garden natten till tisdag svensk tid.

Hämta din bonus nu! Klicka här för att testa Titanbet och få 1 000 kr bonus.

Efter att ha inlett säsongen i en imponerande stil har det sett lite tyngre ut för New York Rangers den sista veckan. Det började med 1-5-förlusten hemma mot toppkonkurrenten Montreal Canadiens. Det verkar som att den förlusten tog väldigt hårt, för därefter blev både Boston Bruins (4-3 borta) och Philadelphia Flyers (0-3 hemma) för svåra.

Nu väntar Carolina Hurricanes på hemmaplan och vi kan inte tänka oss någonting annat än att New York Rangers vill upp på hästen igen – illa kvickt. Det är i stort sett omöjligt att gå en hel NHL-säsong utan en enda svacka, men när den väl kommer gäller det att bryta den illa kvickt.

Hemma i Madison Square Garden är New York Rangers erkänt starka och är det någonstans där de kan samla kraften för att resa sig igen så måste det vara där. Säga vad man vill om Carolina Hurricanes, men det finns betydligt svårare motståndare i den här ligan. Det är också en faktor.

Svagt bortafacit för Hurricanes

Gästerna kommer till matchen med ett tungt bortafacit. Blott två segrar på de nio senaste matcherna är inte heller det något som imponerar, men på bortaplan tar de sällan poäng. 4-1-smällen borta mot Buffalo Sabres senast sitter nog också kvar.

Det var inte länge sedan, närmare bestämt tre veckor sedan, som laget senast var i Madison Square Garden. Då slutade matchen med klara 3-0 till hemmalaget. Vi kan tänka oss att det finns andra ställen som Hurricanes hellre åker till.

För faktum är att laget har erkänt svårt för just New York Rangers. Sju raka förluster i inbördes möten säger väl egentligen allting om styrkeförhållandet?

Inför det här mötet får de dessutom klara sig utan både Nathan Gerbe och James Wisniewski, medan Derek Stepan är osäker till spel för gästerna på grund av en revbensskada.

Hur som helst är känslan att hemmalaget får gälla som klara favoriter här. Det blir möjligen ingen slakt, men vi tror att New York Rangers är redo att hoppa upp på hästen och vinna igen. Hos WilliamHill ger den raka ettan (ordinarie tid) hela 1,91 gånger pengarna. Det spelar vi med glädje.

Speltips:

Speltips:  New York Rangers vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, tisdag 1/12
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
New York Rangers  1,83 redbet logo
Oavgjort  4,20 betway logo
Carolina Hurricanes  4,25 betsson logo
Över 5,5 mål  2,50 betway logo
Under 5,5 mål  1,60 mybet logo

Oddsens motsvarighet i procent: