Speltips, New York Rangers – Colorado Avalanche 4/12: Dags att nästan dubbla insatsen

Simon Pålsson Publicerat: 3 december 2015

New York Rangers tar sig an Colorado Avalanche och vi hoppas fortsätta vår fina trend med spel på Rangers matcher. Blir det en tredje raka inbördes seger?

Det brukar gå bra när vi rekar från New York Rangers matcher. Vår senaste rek satt till fina 1,91 gånger pengarna. Därför fortsätter vi på den inslagna vägen.

Den här gången tar New York Rangers sig an Colorado Avalanche, ett lag som harvar omkring i de nedre regionerna av tabellen. Laget har visserligen hela tio segrar, men totalt 14 förluster och en övertidsförlust gör att laget ändå har femte minst i hela NHL så här långt.

Trots det gör laget en hel del mål och ligger faktiskt topp 10 i hela ligan när det kommer till målproduktion. Bakåt läcker det dock på tok för mycket och dessutom har laget en tendens att spruta in mål i enstaka matcher.

Nu väntar en av säsongens svåraste bortamatcher, egentligen för många lag. De två färskaste mötena mellan lagen har slutat med seger för New York Rangers. Båda har spelats under 2015.

Hemmalaget är på gång igen

Efter en mindre svacka ser det ut som att New York Rangers är på väg igen. Försvarsspelet fortsätter att vara ihålig och hade det inte varit för en storspelande Henrik Lundqvist hade man förmodligen inte vunnit i sin senaste hemmamatch. Inatt förlorade de dock borta mot New York Islanders, så än är formen inte vad den tidigare varit.

Offensiven fungerar dock som en väloljad maskin och speciellt hemma i Madison Square Garden är laget alltid svårstoppad. Det vet vi alla om.

Inför den här matchen har New York Rangers för första gången på länge lite problem med skador. Derek Stepan och Kevin Klein är båda borta ett tag, medan Emerson Etem är sjuk och därmed osäker till spel. Jesse Winchester kommer inte till spel för gästerna, medan Alex Tanguay är osäker till spel till följd av sin knäskada.

Hur som helst håller vi hemmalaget som klara favoriter här. De är helt enkelt ett bättre lag och bör vinna den här matchen. Därför spelar vi den raka ettan (ordinarie tid) till fina 1,98 gånger pengarna hos Redbet.

Klicka här för att rygga spelet!

Speltips:

Speltips:  New York Rangers vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Redbet (2 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, fredag 4/12
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
New York Rangers  1,98 redbet logo
Oavgjort  3,90 unibet logo
Colorado Avalanche  3,80 nordicbet logo
Över 5,5 mål  2,17
Under 5,5 mål  1,70 unibet logo

Oddsens motsvarighet i procent: