Speltips, New York Rangers – New Jersey Devils 18/10: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 17 oktober 2015

New York Rangers får besök av New Jersey Devils i en match där de hoppas hitta tillbaka till vinnarspåret. Kan gästerna sprattla till och ta sin första seger?

Vad som kan beskrivas som ett derby väntar i den tidiga NHL-matchen under söndagen. New Jersey Devils tar den korta resan in till New York och Madison Square Garden. Där väntar en av lagens mardrömsmotståndare.

Faktum är att New York Rangers, som alltså står för motståndet, har en väldigt bra statistik mot just New Jersey Devils. Hemmalaget har nämligen sex raka NHL-segrar mot New York Devils. Det har skett i takt med att avståndet mellan klubbarna växt de senaste åren, när New York Rangers varit bättre än på många år.

Inledningen på säsongen har varit trevande för New Jersey Devils. Fyra raka förluster och blott sex gjorda mål framåt vittnar om att det finns en hel del att jobba med. Att komma till rätta med problemen i Madison Square Garden känns lite väl tufft.

Henrik Lundqvist har varit sagolik

New York Rangers har börjat säsongen något bättre. Först blev det tre övertygande segrar, men därefter har laget faktiskt förlorat två raka matcher – trots att Henrik Lundqvist storspelat på sistone. Det kollektiva försvarspelet, det som ofta är New York Rangers styrka, har haft stora luckor och när offensiven inte får utdelningen kostar det mycket.

Att nu få vända hem till Madison Square Garden och ta sig an ett lag som de bevisligen haft tämligen enkelt för de sista säsongerna är förmodligen precis vad New York Rangers behöver. Det här ett lämpligt sätt att komma tillbaka in på vinnarspåret och det tror vi också att de gör.

Hemmalaget är helt enkelt en eller två klasser bättre, samtidigt som de trivs väldigt bra på hemmaplan. Därför spelar vi helt enkelt den raka ettan, att New York Rangers vinner matchen under ordinarie tid, till 1,80 gånger pengarna hos MyBet.

Spela att Rangers vinner inkl OT/SO till 4,0 istället för 1,32!

728x90_NYR_win_swedish
Paddy Power ger nya kunder möjligheten att spela Rangers till 4,0 och vinsten betalas som kontanter. Läs mer och ta del av kampanjen här.

Speltips:

Speltips:  New York Rangers vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  MyBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, söndag 18/10
TV:   viasathockey logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
New York Rangers  1,80 mybet logo
Oavgjort  4,25 superlenny logo
New Jersey Devils  4,20 betsson logo
Över 5,5 mål  2,20 mybet logo
Under 5,5 mål  1,60 mybet logo

Oddsens motsvarighet i procent: