Speltips, New York Rangers – Toronto Maple Leafs 16/11: Målrik inbördes trend

Simon Pålsson Publicerat: 15 november 2015

44 gjorda mål på de sex senaste matcherna mellan New York Rangers och Toronto Maple Leafs. Det här mötet har onekligen goda möjligheter att bli en underhållande historia.

New York Rangers fortsätter att gå bra den här säsongen och laget har inte förlorat sedan den 25 oktober mot Philadelphia Flyers. Innan dess hade de dessutom en lång vinstrad och vi kan återigen konstatera att laget ser ut att vara väldigt vassa även den här säsongen.

Nu väntar hemmamatch mot ett Toronto Maple Leafs som vunnit tre raka matcher och som ser ut att faktiskt vara på gång efter en tuff säsongsinledning. Laget har förlorat hela tolv av 17 matcher den här säsongen, om vi räknar in förlängningsförluster, och har onekligen en del att jobba på.

Med tanke på lagets tre raka segrar ser det plötsligt lite mer lovande ut, men nu väntar en av säsongens absolut tuffaste matcher – New York Rangers i Madison Square Garden.

New York Rangers offensivt starka

Matcherna mellan de här båda lagen har haft en tendens att bli minst sagt målrika de sista säsongerna. 44 gjorda mål på de sex senaste matcherna är ingenting annat än ett galet facit. Nu har visserligen Toronto Maple Leafs vaknat till liv på sistone, men känslan är att det snarare är hemmalaget som får stå för målen om den trenden ska hålla i sig nu.

Hemmalaget har också optimala förutsättningar inför matchen, med tanke på att ingen spelare inte är tillgänglig för spel. För gästernas del är Stephane Robidas definitivt inte med, medan Nathan Horton är osäker till spel.

I vår bok, och enligt tabellen, är New York Rangers ett klart bättre lag och hemma i Madison Square Garden tror vi att man trycker på från start. De här mötena har en tendens att bli målfester och så kan säkert bli den här gången. Toronto Maple Leafs har en uppåtgående trend med sig in i matchen och har troligen goda möjligheter att göra mål.

Därför spelar vi över 5 mål i matchen till 1,83 gånger pengarna hos Unibet. Det galna målfacit som finns mellan lagen bör ha fina möjligheter att leva vidare och då bör vårt spel sitta som en smäck.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, måndag 16/11
TV:   viasathockey logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
New York Rangers  1,70 nordicbet logo
Oavgjort  4,25 unibet logo
Toronto Maple Leafs  4,60 nordicbet logo
Över 5,5 mål  2,21 betsson logo
Under 5,5 mål  1,75 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: