Speltips, Nottingham – Derby 6/11: MyBet dukar upp högt odds

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2015

Värderingen inför mötet mellan Nottingham Forest och Derby County är inte den bästa. Spelbloggare.se är inte sena med att utnyttja MyBets höga odds.

Det har redan spelats 15 omgångar i den näst högsta serien i England och precis som vanligt har ett gäng lag dragit ifrån i toppen. Det brukar bli tydligt ganska tidigt vilka åtta-nio lag som ska göra upp om platserna längst upp i tabellen.

Ett av lagen som inlett säsongen bra är Derby County, som dessutom växt in i den mer och mer. I skrivande stund har laget elva raka matcher utan förlust och har därutöver bara en förlust på hela säsongen. Det är bara Brighton som slår det, då de fortsatt är obesegrade.

Derby har spelat in 30 poäng så här långt, en skörd som ger ett snitt på 2 poäng per match. Det gör att de bara har en poäng upp till serieledande Hull. Slagläge för laget som så sent som för ett par år sedan var uppe i Premier League alltså.

Laget reser hur som helst till Nottingham med sex segrar på de sju senaste, där endast Blackburn Rovers lyckats ta poäng efter en tuff 0-0-match. I fyra av de sex senaste matcherna har laget dessutom lämnat planen utan att släppa in mål.

Nottingham har det svårt

Hemmalaget Nottingham då? Jo, den här säsongen har varit tuff. 14 poäng på femton matcher är visserligen ingen skam, åtminstone inte så här långt. Det har dock sett ohyggligt knackigt ut, speciellt offensivt med blott elva gjorda mål på 15 matcher. Det är näst sist i hela ligan.

Visserligen släpper laget inte heller in särskilt många mål, bara 16 så här långt. Problemet är att fem oavgjorda och sju förluster helt enkelt inte räcker till, trots att defensiven faktiskt stundtals sett väldigt bra ut.

Laget har åtta raka matcher utan vinst och har dessutom misslyckats med att näta i fyra av sina sex senaste matcherna. Minst två mål i en match har laget inte gjort sedan Queens Park Rangers för knappa två månader sedan. Anmärkningsvärt svagt.

Som ni hör är det här en match med en tydlig favorit, nämligen gästerna. Vi tror dock att hemmalaget kan streta emot och blir inte förvånade om vi får se 0-0 eller möjligen 1-0 på tavlan efter 90 spelade minuter. Vi tror dock inte på någon målfest, åtminstone inte åt båda håll. Det här är två målsnåla lag och därför tycker vi att MyBet är väldigt generösa som ger oss hela 2,10 gånger pengarna på att båda lagen INTE ska göra mål. Det synar vi utan att blinka.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen INTE göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  MyBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:30, fredag 6/11
TV:    Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Nottingham Forest  3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,45 titanbet logo
Derby County  2,15 williamhill logo
Över 2,5 mål  2,05 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  1,83 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: