Speltips, Örebro – Färjestad 9/10: Dags för derby i Örebro

Simon Pålsson Publicerat: 9 oktober 2015

Det är derbydags i Örebro när hemmalaget ska ta sig an Färjestad. Förutsättningarna för att vi ska få njuta av en målrik tillställning är väldigt goda.

Två lag med medvind i ryggen drabbar samman i ett hett derby i Örebro under fredagskvällen. Förutsättningarna för att det här ska bli en perfekt aptitretare inför den hockeyfyllda helgen är väldigt goda, inte minst med tanke på att de båda lagen kommer till mötet med en varsin positiv trend i ryggen.

Båda lagen kommer nämligen från tre raka segrar och de har dessutom visat prov på sprudlande offensiv. På de tre raka segrar har Örebro tryckt in hela 13 puckar, medan Färjestad har gjort 17 mål på sina fem senaste matcher.

Med andra ord finns det goda möjligheter till att vi ska få njuta av en målrik fredagsmatch i Örebro. Matchen är den första av två mellan lagen den här helgen, som blir en så kallad back to back när lagen möts två gånger, hemma och sen borta, efter varandra.

Fokus på målmöjligheten

Örebro HK kommer att få klara sig utan ett par spelare i matchen, däribland avstängda Johan Motin. Därutöver missar Stefan Johansson och Bobbo Petersson matchen, medan gästerna får klara sig utan den skadade backen Jonas Holös. Ett tungt defensivt avbräck.

Känslan är att vi står inför en målrik tillställning här, inte minst med tanke på att båda lagen kommer med en positiv känsla till det här mötet. Offensiven har fungerat väldigt bra i båda läger på sistone, något som troligen kommer att prägla matchbilden.

Ett derby, speciellt säsongens första, blir ofta intensiva och tempofyllda tillställning, något som leder till öppna matchbilder. Det lär prägla även den här matchen, något som öppnar för att vi ska få njuta av en hel del mål. Därför spelar vi över 4,5 mål i matchen till 1,81 gånger pengarna hos Unibet. Ett spel som suttit i majoriteten av lagens matcher så här långt.

Trippla vinsten: Nya kunder hos 888 får tre gånger så högt odds på första spelet och vinsten betalas som kontanter. Varför inte maxa upp oddset på detta spel? Klicka här för att ta del av kampanjen!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål i matchen
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 9/10
TV:    cmoresport logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Örebro  2,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,25 betway logo
Färjestad  2,75 ladbrokes logo
Över 2,5 mål  1,81 unibet logo
Under 2,5 mål  2,10 ladbrokes logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: