Speltips, Ottawa Senators – Colorado Avalanche 12/2: Spel på 1×2-marknaden

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2016

NHL-nätterna fortsätter att dugga tätt och den här gången hamnar vårt fokus på matchen mellan Ottawa Senators och Colorado Avalanche.

Natten till fredag är fullspäckad med NHL-hockey och Spelbloggare.se har naturligtvis lokaliserat ett väldigt fint speltips inför natten. Det hittar vi i matchen mellan Ottawa Senators och Colorado Avalanche, en match som enligt oss har en klar favorit.

Hemmalaget har med sig en lite mer positiv trend efter ett par tunga segrar på sistone. Allra främst har deras offensiv kommit igång och vi har fått se hela 20 mål på lagets fem senaste matcher. Det är sannerligen inget dåligt facit. Tyvärr för Senators del åkte de på en förlust natten till idag, borta mot Detroit Red Wings.

Dessvärre släpper laget fortfarande in lite för många puckar, men om den offensiva glöden fortsätter så här blir det svårt för både Colorado Avalanche och andra framtida motståndare att rubba Ottawa Senators. Att laget har stor kvalité i sin trupp är ingen hemlighet och den sista veckan är ett bra exempel på vad som händer när allt träffar rätt.

Colorado Avalanche ur form

Fullt så lovande ser det inte ut för Colorado Avalanche, som trots att de såg starka ut i början av januari nu har dalat i form och prestationer. Fem förluster på de sex senaste matcherna är inget höjdarfacit och då har laget dessutom förlorat fyra matcher på hemmaplan.

I skrivande stund hittar vi Colorado Avalanche strax under mitten av tabellen och om det ska bli aktuellt med en slutspelsplats krävs att laget hittar tillbaka till sin januariform. Mot Ottawa Senators brukar vi få se minst sagt målrika och svängiga matcher, även fall de dessvärre inte drabbar samman så ofta.

Inför den här matchen saknar gästerna Reto Berra, Ben street, Jesse Winchester och Jack Skille. Brad Stuart riskerar också att missa matchen. Hemmalagets Chris Phillips, Clarke MacArthur och David Dziurzynski kommer inte till spel.

Vi håller hemmalaget som favoriter här och vi tror också att det finns möjligheter till att få se en del mål. Hos Betsson får vi dock 2,40 gånger pengarna på den raka ettan och det tycker vi är bra betalt.

Speltips:

Speltips:  Ottawa Senators vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (UNIK: 1 000 kr bonus 0 200 kr gratisspel)
Spelstopp:  01:30, fredag 12/2
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Ottawa Senators  2,40 betsson logo
Oavgjort  3,90 unibet logo
Colorado Avalanche  2,79

Oddsens motsvarighet i procent: