Speltips, Ottawa Senators – Detroit Red Wings 1/11: Spel på 1X2-marknaden

Simon Pålsson Publicerat: 31 oktober 2015

Spelbloggare.se har hittat en favorit inför NHL-mötet mellan Ottawa Senators och Detroit Red Wings, som spelas natten till söndag.

Det är fina tider för oss som älskar NHL. Tack vare att Sverige har gått över till vintertid, medan amerikanarna fortsätter med sommartid, spelas alla NHL-matcher en timme tidigare här borta.

Det öppnar för att se fler matcher utan att behöva förstöra den efterföljande dagen helt och hållet. Viasat Hockeys huvudnummer natten till söndag, med start klockan 00:05, blir Ottawa Senators mot Detroit Red Wings. Två lag med svenska kopplingar.

Känslan är att det här kan bli en väldigt trevlig historia och i våra ögon finns det en solklar favorit, något som spelbolagen uppenbarligen inte helt håller med om.

Ottawa Senators är på gång

Hemmalaget kommer till matchen efter två fina segrar, bland annat 3-1 borta mot just Detroit Red Wings. Det sista målet kom visserligen i öppen kasse i slutskedet av matchen, men det psykologiska övertaget kan bli värdefullt.

Gästerna däremot har sex förluster på de sju senaste matcherna. Den sjunde matchen var en övertidsseger borta mot Vancouver Canucks. Det har helt enkelt inte lossnat för ett skadesargat Detroit Red Wings, som snart behöver börja prestera för att den här säsongen inte ska rinna dem ur händerna.

Ottawa Senators får klara sig utan Clarke MacArthur och Chris Phillips, medan Curtis Lazar och Mike Hoffman är osäkra till spel. Gästerna däremot har en tung skadelista med Pavel Datsyuk, Johan Franzen, Brad Richards, Kyle Quincey och Mike Green. Inte optimalt.

Med tanke på form, skadeläge och det förra mötet mellan lagen håller vi Ottawa Senators som favoriter här. Att då kunna spela den raka ettan till fina 2,40 gånger pengarna hos NordicBet känns helt enkelt för bra för att inte utnyttja. Vi hugger.

Speltips:

Speltips:  Ottawa Senators vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  00:05, söndag 1/11
TV:   viasathockey logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Ottawa Senators  2,40 nordicbet logo
Oavgjort  3,95 nordicbet logo
Detroit Red Wings  2,95 expekt logo
Över 5,5 mål  2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 5,5 mål  1,86 betsson logo

Oddsens motsvarighet i procent: