Speltips, Ottawa Senators – New York Rangers 14/11: Galet formstarka gäster

Simon Pålsson Publicerat: 14 november 2015

New York Rangers fortsätter att imponera och tar sig nu till Kanada för en tuff match mot Ottawa Senators. Spelbloggare.se har hittat ett bra spelvärde inför matchen.

New York Rangers går verkligen som tåget för tillfället, med hela tio vinster på de elva senaste matcherna. Laget har onekligen hittat helt rätt och ser ut att kunna placera sig långt upp i tabellen för tredje säsongen i rad.

Trots att det inte är det mest stjärnspäckade eller namnkunniga laget finns det något annat som höjer laget ett par snäpp. På sistone har det både handlat om fantastiskt målvaktsspel från Henrik Lundqvist, men också en stark offensiv med en hel drös gjorda mål. Laget har faktiskt gjort 27 mål på de sju senaste matcherna. Det är närmare fyra mål per match i snitt.

Laget kommer hur som helst till Ottawa med en stark trend bakom sig. New York Rangers har nämligen inte förlorat sedan den 25 oktober borta mot Philadelphia Flyers. Nu är egentligen frågan om laget fortsätter på den inslagna vägen, eller om hemmalaget kan ställa till det. New York Rangers kommer hur som helst helt utan skador eller avstängningar till matchen.

Ottawa Senators läcker kraftigt

Den här säsongen har onekligen varit upp och ner för Ottawa Senators, ett lag med oerhört stor potential. När allting klaffar kan de hota vilket lag som helst, men när det inte alls stämmer kan de förlora mot Arizona Coyotes, Nashville Predators eller Carolina Hurricanes. Det håller inte om de vill vara med och slåss framåt slutspelet.

De kommer dessutom till matchen mot New York Rangers med en minst sagt skakig defensiv trend i bagaget. 20 insläppta mål på de sex senaste matcherna och storförluster både mot Nashville Predators (7-5) och Detroit Red Wings (5-3) på sistone. Det ser med andra ord inte helt lovande ut inför det tuffa mötet med formstarka Rangers.

Ottawa Senators får för övrigt klara sig utan Chris Phillips och Clarke MacArthur, men det är skador som inte är helt nya och som laget lärt sig leva med.

Hur som helst finner vi chanserna till mål väldigt goda i den här matchen. Gästerna får gälla som favoriter till segern, men utgången är för svår att sia om. Det brukar bli svängiga matcher när de här båda lagen möts och med tanke på den offensiva supertrenden som gästerna tar med sig in till matchen tror vi att de kommer näta ett par gånger om. New York Rangers över 2,5 mål i matchen till 1,81 hos TitanBet känns därför som ett spel med bra värde.

Speltips:

Speltips:  New York Rangers över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, lördag 14/11
TV:   viasathockey logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Ottawa Senators  2,90 unibet logo
Oavgjort  3,90 ladbrokes logo
New York Rangers  2,40 bwin logo
Över 5,5 mål  2,20 mybet logo
Under 5,5 mål  1,83 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: