Speltips, Philadelphia Flyers – Winnipeg Jets 29/3: Spel på 1×2-marknaden

Simon Pålsson Publicerat: 28 mars 2016

Philadelphia Flyers går för fullt i jakten på den där åtråvärda slutspelsplatsen, medan säsongen redan är död för gästande Winnipeg Jets. I vilken utsträckning påverkar det matchen mellan lagen?

Jakten på slutspelsplatsen går vidare för Philadelphia Flyers, som de i skrivande stund har kontroll över. Just nu har laget samma poäng som Detroit Red Wings, som också jagar den där viktiga slutspelsplatsen.

Tack vare en väldigt fin period den sista månaden har Philadelphia Flyers på allvar blandat sig i den där kampen och även fall laget åker på en del onödiga poängtapp ibland har de en väldigt fin vinstprocent.

På hemmaplan har laget till exempel sex vinster på sina åtta senaste matcher och även fall laget förlorat tre av sina fem senaste matcher finns det fortfarande mycket go kvar i laget. Nu återstår bara ett fåtal matcher innan grundserien summeras och det handlar om att hålla bland andra Detroit Red Wings bakom sig. Då krävs seger i de lite enklare matcherna, speciellt på hemmais.

Winnipeg Jets har gett upp

För Winnipeg Jets är den här säsongen över och nu handlar det om att på bästa sätt förbereda sig inför nästa. Det handlar dels om att få en placering som ger en hyfsad placering i draften, men framförallt handlar det om att låta unga, lovande spelare få chansen att visa upp sig.

Laget har en risig form på bortaplan, med två vinster på sina nio senaste bortamatcher. På det hela taget, alltså både hemma och borta, har laget två vinster på sina sex senaste matcher. Det är inget vidare facit.

Det bör helt enkelt vara stor skillnad mellan lagen, både sett till kvalité, men framförallt motivation. Hemmalaget får dock klara sig utan Michael Del Zotto och Michal Neuvirth, medan Claude Giroux är osäker till spel. Gästernas skadelista består av Tyler Myers, Anthony Peluso, Bryan Little, Grant Clitsome samt troligen också Tobias Enström och Mathieu Perreault.

Vår känsla är att hemmalaget är klara favoriter här. Den raka ettan spelas därför till 2,05 hos NordicBet. Över dubbla degen? Det tvekar vi inte en sekund på.

Speltips:

Speltips:  Philadelphia Flyers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  01:00, tisdag 29/3
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Philadelphia Flyers  2,05 nordicbet logo
Oavgjort  4,00 unibet logo
Winnipeg Jets  3,60 unibet logo
Över 5,5 mål  2,20 betsson logo
Under 5,5 mål  1,67 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: