Speltips, Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings 4/12: Målspel från NHL

Simon Pålsson Publicerat: 2 december 2016

Det står en hel drös med NHL-matcher på schemat den här lördagen, men fokus hamnar på 01-matchen mellan Pittsburgh Penguins och Detroit Red Wings. Spelbloggare.se har hittat ett intressant speltips.

Äntligen helt och NHL-hockey står såklart på schemat.

Fokus hamnar på den intressanta matchen mellan topplaget Pittsburgh Penguins och gästande Detroit Red Wings, som just nu huserar på plats nummer 21 i den totala NHL-tabellen.

Om vi utgår från tabelläget måste Pittsburgh Penguins ses som klara favoriter här. Inte nog med att laget bevisligen varit starkare så här långt, de har också fördelen av att lira på hemmaplan. Märk också väl att laget kommer till den här matchen med ett gäng målrika matcher i bagaget. Den offensiva delen av spelet fungerar alldeles utmärkt, men det finns samtidigt en hel del att jobba på i defensiven.

Ett mycket ojämnt Detroit Red Wings

För motståndet i den här bataljen står alltså Detroit Red Wings, ett lag som alltså inte inlett säsongen alls lika bra som Pittsburgh Penguins. Det stora problemet är ojämnheten i lagets prestationer. Å andra sidan har det sett aningen bättre ut på sistone, med tre vinster på de fem senaste matcherna. Nu spelar laget sin första bortamatch på över en vecka.

Andreas Athanasiou, Justin Abdelkader, Alexey Marchenko, Tyler Bertuzzi, Brendan Smith, Jimmy Howard, Darren Helm, Joe Vitale och långtidsskadade Johan Franzen missar alla matchen för bortalaget. En rad tunga avbräck med andra ord. Det talar sannerligen inte för bortalaget.

För hemmalagets del är Chris Kunitz och Derrick Pouliot inte tillgängliga. Det är i för sig två namnkunniga spelare, men skadelistan är å andra sidan inte alls lika lång för Penguins del.

Känslan är alltså att favoritskapet ligger hos hemmalaget och att det mesta talar för en ganska öppen historia. Det brukar bli så när de här båda lagen drabbar samman. Därför spelar vi över 4,5 mål (ordinarie tid) till 1,67 gånger pengarna hos Bwin (250 kronor).

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, söndag 4/12
TV:   viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: