Speltips, Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens 12/11: Alltid livsfarliga framåt

Simon Pålsson Publicerat: 11 november 2015

Det vankas ett tungt möte natten till torsdag, när Pittsburgh Penguins får besök av Montreal Canadiens. Spelbloggare.se har hittat ett spel värt över dubbla fläsket.

Pittsburgh Penguins tar emot serieledande Montreal Canadiens i en på förhand väldigt intressant match. Efter en trevande säsongsinledning där frågetecken efter frågetecken kring Pittsburgh Penguins framtid höjdes har laget nu trummat igång på allvar och har slagit fast att de faktiskt blir att räkna med.

Laget har sex segrar, varav en efter förlängning, på de sju senaste matcherna och har egentligen ett prickfritt facit de sista veckorna – sånär som på 5-2-förlusten borta mot Calgary Flames senast.

Det stjärnspäckade laget har äntligen fått igång en rad olika målsyttar och behöver således inte förlita sig på sin beryktade förstalina. Nu är det fler som bidrar och då blir laget bevisligen väldigt svårstoppade. Nu väntar en av säsongens tuffaste matcher, när serieledande Montreal Canadiens kommer på besök.

Bortalaget alltid starka framåt

Trots att laget inte presterat fullt så bra de sista veckorna som de gjorde under inledningen av säsongen är Montreal Canadiens alltid en svår nöt att knäcka. De har också en återkommande tendens att höja sig i matcherna mot de större, tyngre lagen.

Den absoluta styrkan ligger i det täta, tuffa defensiva spelet och kanske allra främst spetsen i offensiven. Gästerna sprutar in mål och har faktiskt nätat minst tre gånger i åtta av sina tio senaste matcher.

Inför det här mötet finns det egentligen inga större skadebekymmer att rapportera om i lagen. Hemmalaget får eventuellt klara sig utan Pascal Dupuis, medan Bryan Rust garanterat missar matchen. I övrigt ser det fint ut. Gästerna får klara sig utan Carey Price i ett par veckor till, samtidigt som Zach Kassian är lite osäker.

Just avsaknaden av Carey Price, en målvakt som möjligen enbart har sin överman i Henrik Lundqvist i hela ligan, är troligen en av anledningarna till att laget tappat lite mer poäng på sistone. Det påverkar dock inte offensiven, där vi har en god känsla av att Montreal Canadiens fortsätter att trumma på.

Därför tycker vi att TitanBet är generösa som betalar 2,25 gånger pengarna på Montreal Canadiens över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid). Det spelar vi utan tvekan.

Speltips:

Speltips:  Montreal Canadiens över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  2,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, torsdag 12/11
TV:   viasathockey logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Pittsburgh Penguins  2,25 betrally logo
Oavgjort  4,00 ladbrokes logo
Montreal Canadiens  3,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 5,5 mål  2,35 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 5,5 mål  1,65 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: