Speltips, Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks 2/6: Minst tre mål i nio av tio matcher

Simon Pålsson Publicerat: 1 juni 2016

San Jose Sharks har varit ruskigt farliga rakt igenom hela NHL-slutspelet. Inför den andra matchen i Stanley Cup-finalen mot Pittsburgh Penguins behöver laget hitta tillbaka till det målrika spåret.

1-0 till Pittsburgh Penguins.

Så är resultatet efter en spelad match i Stanley Cup-finalen mot San Jose Sharks. Pittsburgh Penguins vann det första mötet på hemmaplan med 3-2, trots att de tappade en tidig 2-0-ledning till 2-2. Avgörandet kom först i den tredje perioden och var minst sagt förlösande för hemmapubliken.

Nu väntar match nummer två i samma arena. För att inte hamna på efterkälken direkt är det läge för San Jose Sharks att kvittera till 1-1 i matcher. Laget väntas gå lite hårdare i offensiven än senast, då de inledde matchen något försiktigt. Det straffade sig hårt.

Vi vet sedan tidigare att laget är urstarka, speciellt på hemmaplan. Men om vi kikar på deras senaste matcher ser vi också att de är ruggigt målfarliga. Minst tre gjorda mål i nio av de tio senaste matcherna innan finalserien drog igång säger allt. Inte bommar väl Sharks att göra minst tre mål för andra matchen i rad?

Pittsburgh Penguins med ett par avbräck

Kevin Porter och Trevor Daley missar resten av säsongen. Utöver dem får Pittsburgh Penguins klara sig utan Bryan Rust och Scott Wilson. I bortalaget är det bara Matt Nieto som är osäker till spel, men han sägs närma sig en comeback.

Känslan är som sagt att San Jose Sharks är revanschsugna efter förlusten senast. Om laget får igång sin offensiv, som är San Jose Sharks klart starkaste sida, bör de klara linan på 2,5 mål. Det är dessutom troligt att matchen som helhet blir målrik.

Med allt det här i åtanke spelar vi San Jose Sharks över 2,5 mål (inklusive förlängning) till 1,95 gånger pengarna hos William Hill. Märk väl att det är inklusive förlängning, vilket ger oss en chans att sätta vårt spel även om matchen slutar 2-2 efter ordinarie tid.

Speltips:

Speltips:  San Jose Sharks över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, torsdag 2/6
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: