Speltips, Reading – Ipswich 11/9: Ska det lossna för hemmalaget?

Simon Pålsson Publicerat: 11 september 2015

Äntligen fredag och som vanligt väntar fotboll från Championship. Den här gången har vi hittat ett speltips i matchen mellan Reading och Ipswich.

Årets upplaga av Championship är nu fem omgångar gammal och det går att se tendenser om vilka lag som kommer att blanda sig i striden om platserna till Premier League. Nu återstår det visserligen nästan en hel säsong, men vissa lag har redan nu visat prov på en stor potential.

Ett sådant lag är Ipswich, som på de inledande fem matcherna tagit tio poäng och dessutom avancerat två gånger i Ligacupen. Det är allra främst det offensiva spelet som varit imponerande och målfabrikationen hittills har varit det klart bästa med säsongsinledningen. Faktum är att man gjort totalt fyra mål i de två matcher som man tappat poäng i.

Med andra ord är det den något bristande defensiven som är akilleshälen och om Ipswich ska orka hålla sig på den övre halvan krävs nog ett bättre organiserat försvarsspel.

Spräcker laget sin hemmanolla?

Ett lag som inte producerat i närheten av lika många mål är Reading. Faktum är att laget på sina två inledande hemmamatcher ännu inte lyckats göra ett enda mål. Kanske är det nu dags att äntligen spräcka den där hemmanollan och på så sätt ge supportrarna en chans att jubla?

Inledningen på säsongen har varit lite trevande och det började inte bra med förlust mot Birmingham. Därefter följde tre oavgjorda resultat innan laget äntligen tog sin första trepoängare i den senaste matchen. Då bortaslog man Brentford med 3-1 och förhoppningen är nu att man kan ta med sig den energin in i mötet med Ipswich.

Därför tycker vi att förutsättningarna för att vi får se mål i den här matchen är väldigt goda. Båda lagen är inne i ett litet målstim och har dessutom haft svårt att hålla tätt bakåt. Att vi då får 2,00 gånger pengarna på båda lagen göra mål hos ComeOn känns bra och spelas med en liten slant.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, fredag 11/9
TV:    Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Reading  2,25 williamhill logo
Oavgjort  3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Ipswich  3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,25 williamhill logo
Under 2,5 mål  1,68 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: