Speltips, Real Betis – Deportivo 24/9: Ett bolag sticker ut på kortmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2015

Det är ett minst sagt svårbedömt möte som väntar när Real Betis tar emot Deportivo La Coruna. Ett spelbolag sticker dock ut rejält på kortmarknaden inför matchen.

Den spanska ligafotbollen rullar på och i dagarna har vi haft turen att få njuta av fotboll mitt i veckan, eftersom att La Liga kör full omgång när spelschemat är befriat från europeisk fotboll i både klubblags- och landslagsform.

När Real Betis tar emot Deportivo La Coruna under den sena torsdagskvällen gör man upp i det som blir omgångens sista match. Det blir också en match mellan två lag som varken inlett särskilt bra eller dåligt. Båda lagen har nämligen skrapat ihop fem poäng på sina inledande fyra matcher och nu hoppas förmodligen båda lagen ta sin andra seger för säsongen.

Vi riktar dock fokus åt ett helt annat håll direkt. Spel- och resultatmässigt är det här en väldigt svårbedömd historia och det kan i ärlighetens namn sluta precis hur som helst.

Jesus Gil dömer den här matchen

Domare för dagen är Jesus Gil, en domare som har ett ganska högt varningssnitt – åtminstone med svenska ögon. Med spanska mått mätt ligger han snarare runt medel när han dömer hemma i La Liga.

Trots det ligger linan på 6,5 kort i matchen hos i stort sett samtliga spelbolag. Det kan tyckas rimligt när oddsen ligger runt 1,80 för underspelet, men det finns ett spelbolag som sticker ut ganska markant i oddssättningen.

Hos bet365 får vi nämligen 2,05 gånger pengarna på att det blir max sex kort i matchen (röda kort räknas dubbelt). Det går att jämföra med runt 1,65 hos Betsson, som visserligen är på tok för lågt. I vår värld är sannolikheten för spelet betydligt högre än de 49% som oddset 2,05 ger, vilket betyder att det finns ett visst spelvärde i oddset.

Spelet har suttit i sex av lagens åtta inledande matcher den här säsongen. Faktum är att det har suttit i samtliga av Deportivos matcher, något som förhoppningsvis bådar gott.

 

Speltips:

Speltips:  Under 6,5 kort i matchen
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  22:05, torsdag 24/9
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Real Betis  2,20 williamhill logo
Oavgjort  3,40 betsson logo
Deportivo  3,60 ladbrokes logo
Över 2,5 mål  2,15 mybet logo
Under 2,5 mål  1,77 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: