Speltips, Real Madrid – Granada 19/6: Vi måste rida på den sjuka vågen

Simon Pålsson Publicerat: 18 september 2015

Real Madrid tar med sig ett galet målfacit till hemmamatchen mot Granada. Spelbloggare.se rider på den galna vågen och har hittat ett fint speltips inför matchen.

Åtta mål. Två matcher.

Real Madrid har verkligen toppat formen på sistone, med hela 10-0 på de två senaste matcherna. En stor anledning till de fantastiska prestationerna heter Cristiano Ronaldo. Portugisen har nämligen tryckt in åtta mål på de senaste två matcherna. Åtta av tio mål. Tydligare än så blir det väl knappast?

Det är ingen hemlighet att Cristiano Ronaldo spottar in mål. Portugisen är nu uppe i 80 gjorda mål i Champions League och totalt 499 mål i sin elitkarriär. När han träffar rätt och hamnar i ett stim finns det inga försvarare i fotbollsvärlden som orkar stoppa honom.

Att då Granada skulle vara laget som lyckas stoppa en rykande het Cristiano Ronaldo? Inte särskilt troligt va?

Bra facit mot just Granda också

Faktum är att Cristiano Ronaldo har ett ruggigt facit mot Granda också. I den senaste matchen smällde 30-åringen in hela fem mål. Dessförinnan gjorde han det första målet i de två tidigare mötena och det råder ingen tvekan om att Granada har sjukt svårt att stoppa portugisen.

Dessutom har laget på de tre inledande ligamatcherna släppt in hela sju mål, trots att man faktiskt inte spelat mot något av de lite tyngre lagen än. Det vittnar om att man har defensiva problem – det sista man vill ha när man ska besöka Real Madrid och Cristiano Ronaldo.

Ja, som ni hör tror vi att Real Madrid trycker in ett par mål och vinner enkelt mot Granada. Den hysteriska formen laget visar upp gör helt enkelt dem för svåra att stoppa. Med tanke på att Gareth Bale missar matchen känns det som att en formtoppad Cristiano Ronaldo har i stort sett öppet mål. Därför spelar vi portugisen att göra första målet till 3,30 gånger pengarna hos William Hill.

Speltips:

Speltips:  Cristiano Ronaldo första målskytt
Odds:  3,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 19/9
TV:    Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   Sportbladet.se streamar matchen.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Real Madrid  1,08 williamhill logo
Oavgjort  16,00 unibet logo
Granada  41,00 titanbet logo
Över 2,5 mål  1,22 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  4,90 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: